Леонардо ди Каприо разказва за най-страшния момент в живота си (видео)

Леонардо ди Каприо разказва за най-страшния момент в живота си (видео)

Леонардо ди Каприо разказва за най-страшния момент в живота си (видео)

Гледайте да не се навъртате около Леонардо ди Каприо, защото далеч не е човек с голям късмет. Това става ясно от историите, които разказа по време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженерис. Той споделя как по чудо оживява в изключително рискова ситуация, когато не се отваря парашутът му, но на най-страшният момент в живота му съвсем не е този, а полет в Русия, при който внезапно се възпламенява единият от двигателите.

Актьорът така забавно пресъздава ужасната ситуация, че интервюто му бързо набра популярност в интернет. Ето разказът му от първо лице:

Елън Дедженерис: "Разкажи за най-страшния случай в твоя живот."

Лео ди Каприо: " Летях в Русия, когато изведнъж се взриви двигател на самолета. Погледнах през прозореца и видях, че двигателят се е превърнал в огнено кълбо. Беше непосредствено след случая, при който се наложи самолет да кацне аварийно в река, защото и в двата му двигателя попаднаха птици. Това се случи и с нашия двигател и аз, сякаш бях единственият, който забеляза това, тази огнена топка. Всички останали пътници бяха руснаци. Помислих си, че вече съм умрял и съм в рая, защото всички те мълчаха. А аз крещях с пълно гърло: "Какво става, по дяволите?" 

"Хората започнаха да се оглеждат, появи се една стюардеса и каза:

- Май имаме малка повреда...

Тогава, най-накрая, един от руснаците се обади:

- Какъв е проблемът?

Тя отговори: "Загубихме един от двигателите."

Той попита: "А колко двигателя имахме?"

Тя: "Ами, имахме два, сега остана един."

На което той отговори: "Не е добре това, не е добре!"

45 минути изразходвахме гориво, след което имахме аварийно кацане, където ни чакаха стотици автомобили за оказване на помощ, и т.н. Да, такива ми ти работи!

Елън Дедженерис: "О, това е невероятно!"

Лео ди Каприо: "Да, може би рябва да напиша книга..."


 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ