Силно българско участие на Олимпиадата днес

Силно българско участие на Олимпиадата днес

Силно българско участие на Олимпиадата днес

Днес българското участие на Олимпиадата ще открие Петя Луканова, която участва в квалификациите за 50 метра пушка. Волейболистите ни пък ще се изправят срещу Аржентина след като вече надделяха над Великобритания, Полша и Австралия. Мачът тази вечер е от 22 часа българско време. Последната ни среща в групата е срещу волейболния отбор на Италия в понеделник , 6 август.

Ивет Лалова днес ще се състезава за полуфинал на 100 м. Вчера тя стана втора в третата квалификационна серия и завърши за 11.06 секунди, с което изравни и най-доброто постижение в Европа за сезона. На 3000 метра стипълчейз днес ще се състезава и Силвия Дънекова от 13:35 часа. Александър Александров в категория до 49 килограма излиза в битка за класиране на четвъртфинал срещу корееца Джонхун Шин от Република Корея. Мачът е от 23:15 часа.

Трети ден продължава и участието на двамата ни представители в ветроходството. Там при мъжете сили ще мери в клас RS-X: Йоан Колев от 16:00 часа и 16:45 часа, а при жените в клас RS-X Ирина Константинова от 14:00 часа и 14:45 часа.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ