Стив Джобс става герой на комикс

Стив Джобс става герой на комикс

Стив Джобс става герой на комикс

Основателят на Apple Стив Джобс ще стане герой на комикс в ново издание на американското студио Bluewater Productions, съобщи „Франс прес”. Същото издателство пусна преди време комикс и за създателя на Facebook Марк Цукърбърг.

32-страничната книжка под заглавие "Стив Джобс: Съосновател на Apple" ("Steve Jobs: Co-founder of Apple") ще бъде пусната в продажба през август тази година на цена $3,99 съобщи президентът на Bluewater Дарън Дейвис.

"Неговите иновации заемат първите страници на медиите, а слуховете за здравословното му състояние влияят на фондовите пазари. Не е зле за човек, който не е успял да завърши колеж ", коментира Дейвис в отговор на въпрос защо Bluewater избира точно Джобс за свой герой.

Той е убеден, че изданието с Джобс ще повтори успеха на комикса за Цукърбърг, който излезе на пазара през декември миналата година. Тиражът е разпродаден и в момента Bluewater подготвя за печат графична новела за създателя на Facebook, която ще се появи на пазара през септември тази година на цена 10,99 доллара.

Марк Цукърбърг и Стив Джобс не са единствените известни личности, станали герои на комиксите на Bluewater. Преди това студиото направи подобни издания за бившия губернатор на Аляска Сара Пейлин, за президента на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел, за държавния секретар Хилари Клинтън, за Лейди Гага и други знаменитости.

 

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ