Гуцанов: Все още има възможности да не се ходи на поредните предсрочни избори

Гуцанов: Все още има възможности да не се ходи на поредните предсрочни избори

Мисля, че има все още възможности да не се ходи на поредните предсрочни парламентарни избори с третия мандат и това го говорихме не веднъж, заяви на влизане в парламента председателят на парламентарната група "БСП за България" Борислав Гуцанов.

"Независимо при кого ще отиде третият мандат, тази политическа формация следва да има волята да изведе основните приоритети, които са в момента на държавата и на хората, и да намери начин как да обедини около себе си експерти и хора, които са готови да направят кабинет на националното спасение и това не са силни думи. При която и партия да отиде третия мандат, ние сме готови да подкрепим, стига да има тези виждания, за които в момента говорим. Това решение зависи от волята на Националния съвет, който взима решенията в "БСП за България", каза Гуцанов, цитиран от БТА.

По отношение на подкрепата за втория мандат имаме ясно решение на Националния съвет, което трябва да изпълним. Дали ще се отзовем на поканата ще решим, когато се събере ръководството, коментира и зам.-председателят на парламентарната група на "БСП за България" Иван Иванов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ