Великобритания ликува (фотогалерия)

Великобритания ликува (фотогалерия)

Великоритания ликува - в кралското семейство се появи още един член на фамилията Уиндзор. Поданиците на Обединеното кралство искрено обичат своите монарси и следят с голямо внимание събитията в живота им. Още по-"настървени" в ден като днешния са британските медии, които предават буквално на всяка минута всяка подробност от вълненията около раждането на принцесата на Кеймбридж. Ето някои от тях, подбрани от сайта на BBC News.

Залаганията за името на новородената принцеса вървят с пълна сила, още повече, че родителите й все още не са обявили името й.

Неофициалният глашатай на Лондон Тони Апълтън заяви пред събралите се пред частното крило на болница "Сейнт Мери" стотици журналисти, телевизионни екипи и почитатели на британската кралска фамилия: "Смирено приветстваме новото бебе на техни кралски височества херцога и херцогинята на Кеймбридж. Принцесата е четвърта по ред за трона."

Бурна радост обзе поданиците на Обединеното кралство в Лондон след щастливата вест

Моряци на фрегата от британския кралски флот изписаха с телата си Sister (б.р. - сестра) в чест на раждането на сестрата на принц Джордж

Всички погледи са вперени в официалния вход на частното крило на болница Сейнт Мери в очакване поне гордият татко, принц Уилям да се появи и лично да приема поздравления

Официалното съобщение за раждането на принцесата бе церемониално поставено на видно място в златна рамка на входа на Бъкингамския дворец.


Стотици гости и жители на Лондон се струпаха да снимат обявлението в златна рамка пред Бъкингамския дворец.

London's BT Tower изписа на фасадата си "Момиче е!"

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ