Най-доброто от Discovery на HD канал

Най-доброто от Discovery на HD канал

Най-доброто от Discovery на HD канал

Най-добрите предавания от телевизиите в групата на Discovery се събират на едно място. Те ще бъдат излъчвани с качество с висока резолюция по новия телевизионен канал за документални филми HD Showcase.

Каналът беше официално представен снощи от Дейвид Рей и Дона Нютън, които са част от групата на висшия мениджмънт на Discovery Networks в Европа, Близкия Изток и Африка.

По HD Showcase ще се излъчват познатите документални поредици „Изкривяване на времето” и „Сблъсъкът на динозаврите”. В програмата му ще бъде включена и премиерата на поредицата „Най-луксозните превозни средства”, която разказва за най-скъпите и мощни коли на планетата и за други придобивки на богатите, като яхта на стойност 300 млн. долара, оборудвана с подводница, писта за хеликоптер и игрище за скуош!

Впечатляващите кадри ще могат да бъдат гледани както в HD формат, така и чрез телевизионни приемници със стандартна резолюция. Филмите с висока резолюция ще оптимизират изживяването на зрителите и ги пренесат в сърцето на действието. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ