Роди се принцесата на Кеймбридж

Сбъдна се мечтата на принц Чарлз да има внучка - снаха му, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън роди дъщеря. Щастливото събитие бе оповестено официално от канцеларията на Кенсингтънския дворец".

"Нейно Кралско Височество, херцогинята на Кеймбридж благополучно роди дъщеря. Бебето е с тегло 3,71 кг", гласи съобщението. Бащата, принц Уилям е присъствал на раждането. Рано тази сутрин той отведе и настани съпругата си в лондонската болница "Сейнт Мари", тъй като Кейт получила родилни болки.

Всички членове на кралската фамилия вече са информирани за радостното събитие. Момиченцето ще носи титлата принцеса на Кеймбридж и ще заеме четвъртото място в наследяването на британския кралски престол след дядо си, принц Чарлз, баща си, принц Уилям и брат си, принц Джорджо, който скоро ще навърши две години. Терминът за раждане на малката принцеса изтече още на 23 април и в последните дни лекарският екип на Кейт Мидълтън, обмислял варианти за стимулиране на раждането, съобщи The Telegraph като се позова на източници от британското правителство.

Очаквайте подробности!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ