Български хотел сред най-добрите в света

Български хотел сред най-добрите в света

Варненският хотел „мОдус“ е сред 250-те най-добрите хотели в света според класация, организирана от международния сайт за резервации Booking.com. Решението за присъждането на този приз е взето на базата на повече от 40 милиона проверени отзиви от гости и в състезание с над 480 000 други места за настаняване в световен мащаб, посочва сайтът Moreto.net.

В собствената си категория „Бизнес хотели“, „мОдус“ се нарежда на престижното пето място. За миналата година той е събрал над 200 отзива от клиенти, направили резервацията си през сайта.

Отзивите се дават чрез анкетни карти, които се разпращат на клиентите направили си резервацията през сайта, след посещението на дадения хотел. Там хората посочват оценки по десетобалната система по няколко критерии. Оценява се нивото на обслужване, чистотата, локацията, съотношението цена - качество и други. Анкетната карта се изпраща до 30 дни след престоя в хотела.

„Нашата обща оценка е 9.5 от 10. Горди сме с това постижение. Не мога да изкажа благодарността на хората, които го направиха възможно, а това е нашият персонал. Той е обучен и в крайна сметка възпитан в нашите ценности, за да може да прокарва нашата линия на мениджмънт. Благодаря и на собствениците, които държат на тяхната идея и философия за хотел. За нас единственият коректив е клиентът. Тази награда е ценна именно по тази причина, защото е базирана единствено и само на отзивите от гости.“, казва управителят на хотела Деян Колев.

През 2015 г. „мОдус“ за втора поредна година бе избран за хотел номер 1 в България от най-големия световен сайт за пътувания „Трипадвайзър”.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ