БФБ организира лятно училище за инвестиции

БФБ организира лятно училище за инвестиции

БФБ организира лятно училище за инвестиции

БФБ-София и Фондация „Атанас Буров“ организират Лятно училище по инвестиции. Обучението ще се  проведе между 26 август и 2 септември 2016 г. в Банкя.

 В лятното училище ще бъдат включени до 20 студенти от икономическите университети в страната, които се обучават по икономически специалности, имат завършен най-малко трети курс и успех от следването най-малко много добър 4,50. Необходимо е кандидатите да владеят отлично английски език.

Основна тема на тазгодишното лятното училище е „Инвестиции”, като акцентите в него ще бъдат практически анализ на капиталови инструменти, инвестиционни решения и подходи, работа с информационни приложения, инвестиционна етика, корпоративно управление, професионални сертификационни програми и кариерно развитие. Участниците в училището ще бъдат поставени пред задачи с практически характер, като за целта се очаква да демонстрират знания, съобразителност, креативност и умения за работа в екип.

Кандидатите трябва да изпратят до 19 юни 2016 г. попълнена информационна карта, автобиография и самостоятелно написано есе на английски език.

Одобрените стипендианти ще бъдат обявени до 3 юли 2016 г. Стипендиите предоставени от фондацията покриват престоя и обучението на стипендиантите. Повече подробности за програмата на лятното училище, изискванията към разработката на есето, а след обявения срок и резултатите от конкурса, можете да намерите на интернет страницата на фондация „Атанас Буров”.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ