,,Мениджър“ отпразнува 25-и рожден ден с над 350 приятели и партньори

 Chandon посрещнаха гостите с welcome drink
 Александра Мирчева, издател на сп. Мениджър, приветства гостите.
Деница Димитрова, управител на МИТ Прес
Екипът на списанието се качи на сцената, за да отпразнува момента.
Евгени Кънев, управляващ съдружник в „Маконис“ бе сред гостите, които поздравиха Мениджър в специално обръщение от сцената.
Даниел Ненчев, журналист и читател на Мениджър от първия брой на списанието от 1998 г. също поздрави екипа и гостите на празника
Мимове от Арт-Метаморфози забавляваха гостите.
Миленита и нейният бенд бяха сред специалните изненади на партито
Домакините представиха изложба с 25 концептуално избрани корици на Мениджър от миналото до днес.
Атмосфера от празника
Моментни снимки за вечни спомени
Гости на събитието си тръгнаха с награди от партньорите ни от Photomate и Singleton.

Списание ,,Мениджър“ отпразнува своя 25-и рожден ден на парти в Joy Station. Над 350 гости, близки, колеги и партньори на медията се събраха снощи, за да поздравят екипа, който четвърт век създава и следва все по-високи стандарти в журналистиката.

Водещ беше актьорът Владимир Зомбори, а музикалните изпълнения бяха поверени на Миленита и нейния бенд. Самата Миленита е любим изпълнител на редакцията на Мениджър не само заради хитовете си, но и заради факта, че е била редактор в списанието.

Гостите имаха възможност да видят историята на Мениджър във видео, а сред специалните изненади за тях бе и специалната видео компилация, в която изявени бизнес лидери да отговарят на необичайни въпроси. Тези и още видеа от събитието очаквайте скоро на manager.bg. Представена бе и своеобразна изложба с 25 концептуално подбрани корици на списанието.

Празникът на Мениджър ще се помни дълго и заради подкрепата на photomate, BAT, Singleton, Chandon, Perrier и Villa Sandi.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ