Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 юни

 Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 юни

Първата седмица, в която може да предприемете активни действия към нещо ново, нова дейност, проект, взаимоотношения.

Планетните разположения през седмицата:

  • Луната е в растяща фаза, позиция след Новолунието в Близнаци. При растяща Луна, това, което се започне ще расте и ще се увеличава.
  • Слънцето, основният източник на енергия е в знака Близнаци. В него Близнаци транзитират още: Венера, Меркурий и Юпитер. Седмицата е определяща във воденето на преговори, подписване на документи, комуникация, стартиране на проекти, сключване на сделки. Информационният поток е богат на възможности и предложения.
  • Марс, планетата на действието и активността от 9 юни до 20 юли транзитира в знака Телец. Постепенно силната активност на Марс в Овен ще бъде заменена от спокойния Марс в Телец, който чрез своето търпение ще насочи действията  към сигурността, стабилността и финансовият  успех. Още с влизането в знака Телец, Марс ще направи нехармоничен аспект с Плутон. Ако до тук сте направили грешни действия, то сега ще можете да ги  коригирате. Овладявайте импулсивните и прибързани постъпки, засилени прояви на гняв и агресия най-вече при родените в началото на знаците: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

През седмицата водещи ще бъдат темите, свързани с финансовата стабилност, търсене на нови възможности, работни процеси и тяхното подобрение, взаимоотношенията с партньори, намиране на компромисни решения и нови сфери на влияние.

ОВЕН

Това е вашата силна седмица. Работата, работните  ангажименти, взаимоотношенията със служители и колеги ще бъдат определящи. Още в първите дни на новата седмица можете да предприемете активни действия в посока стартиране на нови дейности, проекти. Марс, планетата на действието и активността е в знака Телец. За вас периодът на движение на Марс през Телец , който е до 20-ти юли е период, в който действията ви ще бъдат насочени към финансовите сделки. Важна остава темата, свързана с вашата финансова стабилност. Насочете вниманието си към стабилизиране и увеличаване на финансовите си потоци. Избягвайте рискове, влагайте разумно и не харчете излишно. Това, което стартирате сега ще продължи да се развива и разширява, а Юпитер в Близнаци допълнително ви действа оптимистично и благоприятно. Можете да подписвате договори, да уреждате сделки или дейности, свързани с инвестиции. Поради огромния енергиен заряд, сила, смелост внимавайте да не разпилеете енергията си в дейности, които са безперспективни. Фокусирайте се и се придържайте към основните си цели като следвате вашите приоритети.

ТЕЛЕЦ

Силна седмица, в която можете да вложите цялата си енергия във вашата основна дейност, нов проект или във всяко ново начинание. Още с първия ден на новата седмица за вас се активира един от най-силните периоди в годината: Марс от 9 юни до 20 юли транзитира в знака Телец. В този период вие можете да владеете енергията и да направлявате събитията. Новолунието в Близнаци и транзитиращите планети в Близнаци поставят акцент върху значима за вас тема, свързана с финансовите ви потоци и взаимоотношения с вашите партньори в личен или делови план. Бъдете дипломатични, възползвайте се от обаянието си в провеждането на разговори, преразглеждане на договорни отношения, насочете вниманието си към постигане на финансова стабилност и сигурност. Всичко това се случва на фона на преразглеждане на вашите  ценности и приоритети, активиране на дарби и таланти. Тези теми ще продължават да бъдат изключително важни за вас, да търсите вид подкрепа, нови решения, информация или да си припомните ваша дарба. Ако все още нямате яснота какво да предприемете през следващите две седмици ще има доста осветляващи ситуации, които ще ви помогнат да определите посоката.

БЛИЗНАЦИ

Нова седмица и нов период за представителите на вашия знак. Това е първата силна седмица, която все още е под влияние на вашето новолуние в Близнаци. Вие имате възможността да поставите ново начало в своя живот. През тази седмица вие определяте посоката на събитията. Слънцето, което транзитира през вашия зодиакален знак и придружаващите го планети: Меркурий, Венера и Юпитер ви даряват с прилив на енергия, жизненост, ентусиазъм, позитивно и отношение и силен творчески заряд. Сега задавате тенденции за цялата година, до следващия ви рожден ден. Можете да насочвате енергията и да я вложите в целите, които сте си поставили. Социалната ви активност е висока, имате възможност да заемете по-високи и отговорни позиции, да утвърдите своето място в колектива, организацията, групата. Някои от вас се издигат до лидерски позиции чрез помощ и подкрепа от страна на хора, които вярват във вашите възможности. За да успеете в сложната среда на съществуване около вас и повишената конкуренция е необходимо да бъдете уверени и да си  изградите правилна стратегия. Използвайте усиления информационен поток, проведете необходимите  разговори, създавайте контакти, бъдете отворени към нови идеи и предложения. Те ще ви помогнат да вземете правилни решения за развитието и движението ви в бъдеще. Марс в Телец ще ви предостави възможност да коригирате ваши решения или ще активира процеси от минал период, които се нуждаят от преразглеждане.

РАК

Решителността, динамиката и силата, които усещате през тази седмица с правилните действия ще ви донесат и конкретни резултати. Месец май внесе съществени преобразования в живота ви. Някои от вас бяха поставени пред необходимостта да вземат важни решения, свързани с кариерно, социално развитие, работни процеси или взаимодействие с шефове и колеги. През тази седмица вече можете да използвате решителността, която ви е обзела и да постигнете това, което искате. Тези, които очакваха добър момент, за да започнат собствен бизнес или нова дейност вече могат да действат. В друг вариант конфликтността, конкурентността и напрежението на работното ви място се пренасочват към взаимодействието ви с вашите приятели, членове на екип, организации. Предпазвайте се от прибързани решения, овладявайте импулсивността си. Загубите могат да бъдат окончателни. Добре преценете какво точно искате, ако не сте наясно с изборите и посоката,  изчакайте до рождения ви ден, когато ще можете да поставите успешно, ново начало.

ЛЪВ

Силна седмица, в която ще се радвате на висока социална активност. С лекота ще придвижите напред започнати проекти или дейности.  Доверете се на вашите опитност и професионализъм. Основните процеси през седмицата са свързани с работни процеси, кариерно развитие, взаимодействие с колеги, но и не по-малко значение ще заемат плановете ви, свързани с развитие в бъдеще. От тази седмица можете да вложите цялата си енергия в осъществяване на вашите цели и планове относно бъдещето. Общуването с хора извън познатото ви обкръжение ще се превръща в проводник на щастие, на нови и по-добри възможности. Импулсът, енергията и желанието ви за промяна са изключително силни, но ако действате прибързано е възможно да разрушите устойчивите структури, които сте създали на този етап. В следващите две седмици бъдете максимално активни в посока поставяне ново начало към осъществяване на ваше желание свързано с бъдещето ви развитие. В друг аспект към вас идват заслужени награди, бонуси и възнаграждение или вид подкрепа от авторитети и това не е случайно. Партньорствата ви все още са подложени на проверката на времето.

ДЕВА

През тази седмица започва един нов етап в кариерното ви развитие или работа. Навлизате в период на поставяне на цели  в дългосрочен план. Юпитер, планетата на разширението в продължение на една година ще транзитира през вашия дом на кариерното развитие. През тази седмица Слънцето, Юпитер, Меркурий и Венера транзитират в Близнаци и усилват значимостта на тази тема. Наблюдавайте събитията, които се активираха около Новолунието в Близнаци. Под влияние на различните ситуации  през тази седмица можете да направите необходимите промени, да започнете нова дейност, нов проект. Все по-голяма важност получава темата, свързана с вашите партньорски отношения в личен или делови план. Опитайте се да спечелите на ваша страна авторитети или хора със съответните позициите. Съществуват реални възможности да подобрите доходите си. За други представители на знака периодът до 20 юли е времето за пътувания в чужбина, почивки или организации в това направление, търсене на цели и разширяване на дейността. Месец юни е подходящ за уреждане на въпроси свързани със съдебни и наследствени дела, юридически казуси,  образование.

ВЕЗНИ

За вас започва една силна, активна и динамична седмица. До 20 юни ще бъдете повлияни от благотворното влияние на транзитиращите планети в знака Близнаци: Слънцето, Меркурий, Венера, които ви зареждат с положителна енергия, идеи, предложения. Юпитер в Близнаци допълнително усилва възможностите. Той ще транзитира през вашия дом на целите, мирогледа, чужбина, образованието цяла година. Енергията е силна и от вас се изисква да я насочвате в правилната посока. В резултат лесно ще постигате това, което искате, но е важно да бъдете решителни, уверени и да се задействате в избраната посока. Получавате подкрепа от страна на важни за вас хора. Допълнително към вас идват интересни възможности и предложения, които ви разкриват по-широки и по-позитивни хоризонти на развитие. Част от тези възможности ще бъдат свързани с разширяване на дейността, излизане на чужди пазари, инвестиции. Добре ще се развиват дела, които се отнася до придобиване на по-висока квалификация. Някои от вас успешно ще решават казуси, свързани със съдебната система или довършване на образование, за други отново настъпва период на пътувания или почивки.

СКОРПИОН

Вие се намирате в един от най-силните си периоди с акцент върху житейската тема на Скорпиона: финанси, енергия, взаимоотношения. През месец май в живота ви се задействаха важни процеси, които изискват промяна или вид пренастройка. От тази седмица навлизате в период на активно действие. Седмицата след Новолунието можете да предприемете действия в посока започване на самостоятелна дейност, нов бизнес, нова дейност, нови партньорства. Лесно ще намерите решения на проблеми от минал период. В партньорските ви взаимоотношения настъпва период на обновление. Насочете внимание към вашите общи финансови интереси и работете в посока увеличаване и стабилизиране. Съществуват добри предпоставки за  създаване на нови партньорства. Ако предприемете сериозни финансови инвестиции е необходимо да получите компетентно мнение от специалист. Професионалните ви умения съчетани с авторитета, който сте си създали, високата социална позиция, подкрепата от страна на вашите партньори и увереността в действията ви ще ви осигурят резултатите, които искате.

СТРЕЛЕЦ

Седмица на активни действия. Вашият планетен управител Юпитер впродължение на една година поставя акцент върху важна тема, свързана с партньорските ви взаимоотношения. Новолунието в Близнаци от миналата седмица и транзитиращите планети в знака ви дават мощен импулс, възможности, ситуации свързани с темата. Това е седмицата на новото начало. Направленията, които могат да бъдат положително повлияни: самостоятелна дейност, собствен бизнес, творчески проект, политика, мащабни инвестиции. Положително ще бъдат повлияни и темите, свързани с любовния ви живот, взаимоотношенията с вашите деца, хоби и интереси, романтика и забавления. От така посочените възможности изводът е: вие отново сте щастливците на зодиака. В зависимост от целта, която сте си поставили или направлението, което сте избрали през тази седмица от вас се изискват активни действия. Седмицата е силна и определяща в посока водене на разговори, подписване на договори, усвояване на информация, служебни пътувания. Възможни са нови бизнес предложения, които могат да доведат до нови избори и решения.

КОЗИРОГ

В живота ви настъпват сериозни структурни промени и преобразования. Новолунието в Близнаци и цялата палитра от планети в същия знак поставят акцент върху значимата за вас житейска тема: работата. Юпитер в Близнаци в продължение на цяла година ще ви дарява с чудесни възможности. От началото на миналата седмица в живота ви се активираха нови възможности, свързани основно с вашата дейност, работни взаимодействия, начин на живот. В следващите две седмици можете да поставите началото на важни преобразования, както във вас самите така и  във вашата дейност. Сега имате възможността да направите структурните промени, за които се подготвяте от дълго време. Бъдете активни и взаимодействайте, подписвайте договори и споразумения, създавайте нови контакти, всичко това ще окаже положително въздействие в работата ви, взаимодействието в колектив.  Тази седмица според посоката, която сте избрали е необходимо да проявите решителност и започнете да правите съответните промени.

ВОДОЛЕЙ

При вас събитията, които ще бъдат акцент през седмицата ще ви поведат в различни посока. От една страна се радвате на висока социална активност. През тази седмица можете да използвате създадените благоприятни обстоятелства, за да започнете самостоятелна дейност или нов проект. Новолунието в Близнаци от миналата седмица и придружаващите го планети в същият знак създават благоприятни възможности за вас в тази посока. Това, което започнете сега, ще продължи да се развива в продължение на цяла година. Такава тенденция или възможности ще имате след 12 години, това е цикълът на Юпитер, който ви подкрепя. През тази седмица се възползвайте от силния информационен поток, набавете си необходимата информация, взаимодействайте с хора извън познатата си среда, водете преговори, подписвайте договори, но в крайна сметка започнете активни действия. Друга важна житейска тема е свързана с вашите дом, семейство, взаимоотношения, преместване или покупка на имот. Ще се възстановят ситуации от минал период, които ще внесат известно напрежение във вас. Можете да канализирате енергията на Марс в Телец в ремонтни дейности по дома. Предпазвайте се от импулсивни реакции, прибързани решения.

РИБИ

Силна седмица, в която вие можете успешно да направлявате събитията. От една страна създадената енергетика и обстоятелства, свързани с нея насочват вниманието ви към чисто практични задачи свързани с работни процеси, социално развитие кариера. Сега е моментът да се възползвате от обстоятелствата, за да повлияете положително върху вашите финансови потоци. Някои от вас ще се радват на заслужени награди с морално или материално изражение поради заслуги от минал период. Други ще откриват свои таланти, ще ги реализират и в резултат ще увеличат своите финанси. Основната тема върху, която можете да повлияете положително е свързана с вашите дом, семейство, среда на съществуване. От тази седмица можете да предприемете активни действия в тази посока. Някои от вас ще се насочат към търсене на смисъл на живота, почивка, уединение.

Успех на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ