Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 юли

Финална седмица, с нея приключва месец юли, а също така и лунният месец. Предстои Новолуние в Лъв на 28 юли. Този факт определя седмицата като заключителна, а дните до Новолунието като подходящи за размисъл, анализ, подготовка за едно от най-ярките Новолуния.

Последните дни от всеки лунен месец са подходящи за приключване и довършване  на текущи задачи, а в друг вариант това са прекрасни дни за отпускане в съчетания с лятната почивка.

Първите дни от седмицата  са подходящи за активни действия насочени  към  трансформиране и освобождаване от стари програми,  довършване и приключване на поети ангажименти. Напрежението расте, а заедно с него и конфликтните ситуации, които в началото на месец август ще бъдат по-ясно изразени чрез аспекта между Марс, Уран и Северен Възел в Телец.

Неотложна промяна, поглед  към новото, но и довършване и окончателно финализиране на процеси от миналото. Желанието за сигурност и стабилност ще бъде повишено, а богатството на информационния поток ще предоставя нови, неочаквани и необичайни възможности. Творческият, новаторски и градивен подход е определящ, но в същото време съществува тенденция за непредвидимост.

Правилното поведение през седмицата изисква търпение, предпазливост, запазване на устойчивите структури, избягване на конфликти.

ОВЕН

Силна седмица, в която ако проявите самоконтрол може да овладеете всяка ситуация. В първите дни на седмицата конфликтността е повишена, липсата на търпение и толерантно отношение могат да повишат значително градуса на емоциите ви. Импулсивните реакции, прибързаните решения не са във ваш интерес, могат да ви забавят по пътя към постигането на целите. В допълнение могат да повлияят сериозно върху финансовите ви потоци. През тази седмица забавете темпото. В максимална степен още в първите дни от седмицата могат да ескалират напрежение и нерешени въпроси между вас и вашите шефове, подчинени - тенденции за това възникнаха още през миналата седмица. В по-голяма степен това важи за родените в третата декада на знака. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Новите възможности, свързани с обновяване или промяна на финансовото ви положение все още са активни. Оценете ги, обмислете ги, а  през следващата седмица може да започнете конкретни действия. През тази седмица се движете в посока стабилизиране на всичко, което сте започнали и  предприели през изминалия период. При някои от вас ще настъпи внезапен обрат. Активира се нов силен и значим период за собствениците на бизнес, творците, политиците, спортистите. Общувайте, преговаряйте, договаряйте - всяка нова информация ще ви бъде полезна.

ТЕЛЕЦ

Желанието ви за промяна в една или друга област от живота ви е силно и активно от доста време. През тази седмица може да вземете важни решения, свързани с преобразяването на живота ви с цел поставяне на ново начало през следващата седмица след Новолунието в Лъв, което ще задвижи важни въпроси, свързани с вашите дом и семейство. Седмицата е благоприятна да проведете необходимите разговори, да си набавите информацията, която ви е необходима. Седмицата е вид подготовка за промяната, която следва след нея. Подгответе се за неочаквани събития и обрати. Непредвидени и внезапни ситуации в първите дни от седмицата могат да внесат известен емоционален дисбаланс, докато втората половина ще ви донесе приятни изненади и моменти или най-вече повече спокойствие. За някои представители на знака започва времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на любимите си занимания или да си вземете заслужена почивка. В друг аспект можете да бъдете щедри към себе си като се възнаградите  с материалната  придобивка, за която мечтаете. Някои от вас могат да посветят седмицата на семейството или любими занимания.

БЛИЗНАЦИ

Вие владеете ситуацията през тази седмица. Това, което сте започнали продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си, подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен това, към което се стремите или да поставите ново начало след Новолунието в Лъв, което е на 28 юли.  Покажете на какво сте способни като си направите добра реклама или анализ на дейността досега.  В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с основната ви дейност, взаимодействие в групи, организации или каузи. Социалната ви активност расте, но пред вас стои необходимостта от довършване на започнати дейности или проекти от  по-ранен етап. Насочете вниманието си към нови източници на доходи или получаване на подкрепа, помощ, съдействие от партньори и влиятелни личности. За  някои представители на знака започва активен период, свързан с подобрения в дома и хармонизиране на взаимоотношения с членовете на вашето семейство. За тези, които се подготвят за пътувания извън граница, бъдете изрядни с документите и проявете повече внимание.

РАК

Това е седмицата, в която до голяма степен ще направлявате събитията, Луната ще премине през знака Рак. Събитията през седмицата до голяма степен ще бъдат свързани с професионалното ви развитие. Сила, увереност, съчетани с опитност ще ви помогнат да постигнете по-високи резултати, по-голямо признание. Работните ви ангажименти в първите дни от седмицата все още ще изискват в максимална степен вниманието и времето ви. Желанието за хармония и спокойствие ще ви помогне да вземете правилни решения. Навлизате в чудесен  период за подобряване на финансовото ви положение. Може да разчитате на помощ и подкрепа от страна на вашите приятели, покровители за постигане на целите. Това е моментът, когато заслужени награди ще вдигнат самочувствието и собствената ви самоценка. Можете сами да се възнаградите, ако не се случва отвън. Някои от вас ще бъдат настроени на романтична вълна или почивка. Съобразете се с материалното си положение, ако то ви позволява, проявете щедрост към тези, които са значими в живота ви, в това число и към вас самите.

ЛЪВ

Динамиката и напрежението при някои представители на знака значително  ще се увеличат. Напрежението, което ескалира от предходната седмица и процесите, свързани с него ще продължат да се развиват и през месец август. Причина могат да бъдат конфликти между вас и бизнес партньорите ви, манипулации или повишен контрол. Предпазвайте се от импулсивни и крайни решения. Търсете компромиса и по-меки варианти за решаване на проблемите. Август месец е времето, когато можете да разгърнете своя потенциал в максимална степен. През тази последна седмица от месеца насочете вниманието си към финализиране и окончателни решения по един или друг въпрос. Някои от вас ще продължат своята  почивка или ще следват  новите си  увлечения, а за други седмицата ще бъде интензивна и наситена с работни ангажименти, непредвидени ситуации, които могат да внесат емоционално напрежение. Постарайте се да стабилизирате това, което сте започнали или създали до момента. Меркурий, планетата, която отговаря за комуникацията е във вашия знак. Използвайте уменията си на изразяване, за да възстановите равновесието. Бъдете отворени за нещо ново и различно, това поведение ще ви предостави възможност да постигнете повече свобода или възможност да изразите потенциала си. Нека красотата, романтиката и желанието за споделени мигове да бъдат водещи за вас.

ДЕВА

Финална седмица, в която е добре да насочите вниманието си към довършителни дейности или почивка. Следвайте тези основни тенденции, които ви носят положителни резултати. Ако все пак са се активирали сложни пренастройки от предходната седмица, уловете новото, прогресивното и задайте нова посока. Сега е времето, когато можете да направите важни структурни промени в следните направления: работа, взаимоотношения с колеги или начин на живот. Промяната в начина на живот е наложителна за тези от вас, които през последните месеци имаха здравословни проблеми. Тази последна седмица от лунният месец ще постави кулминация в процеси, свързани с професионалното ви развитие. Възникват нови идеи и предложения. Провеждайте разговори и преговаряйте за това, което е важно за вас. Финална седмица за тези, които са в очакване на новото. Съществува тенденция за неочаквани събития, които могат да ви накарат да преподредите приоритетите си и да определите целите си. Избягвайте конфликтни ситуации, погрижете се за здравето си в максимална степен. Някои от вас  ще се радват на заслужено пътешествие или почивка.

ВЕЗНИ

Събитията през седмицата ще бъдат от различен характер за родените през различните декади представители на знака Везни. Като цяло, докато Слънцето е в транзит през знака Лъв това е един успешен и положителен период за вас. През тази седмица положителната енергия ще бъде най-силно усетена от родените в първата декада представители на знака. Сбъдване на мечти, осъществяване на ваши цели или нови запознанства ще ви подействат подкрепящо, мотивиращо и позитивно. Седмицата е финална, предстои Новолуние в Лъв, което за вас ще бъде силно и подкрепящо ви в новите проекти. През тази седмица довършете в максимална степен проекти и задачи от минал период, освободете място за новата енергия, а заедно с нея и новите възможности, които идват в живота ви. За родените през третата декада на знака ключовата линия през седмицата е адаптиране към промените. През тази седмица може да вземете важни решения, свързани с вашите партньорства. Сега е моментът да сложите край на трудни и неравностойни партньорства. В основата ще стои необходимостта от стабилизиране и фокусиране върху тези отношения, които ще дават сериозни градивни резултати в бъдеще. Дипломатичното поведение, толерантността  и силното ви чувство за справедливост ще ви помогнат да си осигурите подкрепата на вашите партньори. Бъдете предпазливи при водене на финансови сделки и операции. Избягвайте излишни рискове. Фокусирайте се върху стабилните дейности и структури, които сте създали на този етап.

СКОРПИОН

С преминаването на Слънцето в знака Лъв, работата ви, кариерното и социално развитие ще ангажират в голяма степен ежедневието ви. В тази последна седмица довършвайте и финализирайте дейности, които сте започнали, освобождавайте място за новото, което идва в живота ви под формата на проекти, възможности или нова дейност. Периодът е изключително важен за професионалната ви реализация. Сега е моментът, когато можете да повлияете, да въздействате. Чрез инициативни действия, проявявайки своите способности, лични умения и качества ще постигнете изключително високи резултати. Увеличеният обем от работа ще се отрази в положителна посока на вашите приходи. Избирайте средата си на взаимодействие и общуване, подходете с повишено внимание към здравето си. В първите дни от седмицата избягвайте конфликтите с вашите постоянни партньори, бъдете толерантни в поведението си, за да получите тяхната подкрепа. Конфликтността между вас и партньорите ви е повишена, за родените в края на втората и началото на третата декада на знака Скорпион, тя ще продължи и през август.

СТРЕЛЕЦ

Звездите продължават да бъдат благосклонни към вас. Увереността, ентусиазмът и желанието да бъдете успешни ви владеят в  максимална степен. Действайте смело в посока реализиране на целите, които сте си поставили. Ако досега сте били последователни, то през тази седмица резултатите няма да закъснеят. Ще успеете да надскочите границите на възможното, показвайки най-доброто от себе си. Конфликтността и конкурентността в работната ви среда са повишени. Стремете се към компромисни решения. Силен период за творците и собствениците на бизнес, но все пак бъдете умерени в инвестициите, които предприемате. Погрижете се за финансовото си положение, разходите ви могат да се увеличат, необходимо е да поддържате баланса.  Голяма част от времето ви ще бъде ангажирано със  срещи, конструктивни разговори, диалози. Благоприятен период за уреждане на юридически въпроси, образование, обучения. За някои представители на знака започва период на пътешествия или почивки, семейни тържества или прекрасни моменти с любими за вас хора.

КОЗИРОГ

Предизвикателствата пред вас продължават. През тази финална седмица освободете пространството си за нови възможности, хора, дейности. Месец юли внесе сериозни обрати и промени в живота на родените през последната декада на знака. През тази седмица продължете да развивате тези дейности, които досега са ви носили положителен резултат. Основният акцент ще продължава да бъде свързан с отношенията с вашите постоянни партньори: лични и делови в посока задълбочаване или окончателно изясняване. Намерете компромисни решения и  запазете тези партньорски отношения, които са значими за вас. Конфликтът може да бъде изтощителен, но и може да бъде превърнат в умение да поставите правилни граници, а това от своя страна ще отвори врата към нови възможности. Осъзнатите избори ще ви придвижат напред. Погледнете на събитията, които се развиват като прекрасна възможност да промените своите възгледи, да определите цели, свързани с вашето бъдеще. Във финансов аспект настъпват промени, налага се да промените отношението си към парите, да правите разходи по-големи от допустимото. В същото време съществува възможност чрез собствени усилия, повишена себеоценка да получите повече.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата ще създаде подходящи условия за нанасяне на финални щрихи относно задължения, свързани с дома, ремонтни дейности, взаимоотношения в семейството, уреждане на имотни казуси. Налага се да поемете повече отговорности. Ако можете, през тази седмица приключете с повечето ангажименти. Продължава да бъде активна темата за отношенията с  вашите партньори в личен или делови план, която през следващата седмица ще изисква нова посока. Новолунието в Лъв ще ви даде възможност да поставите ново начало във взаимоотношенията с вашите партньори. През тази седмица имате време да направите своите избори и да въздействате в тази сложна област, основавайки се на придобити мъдрост и опитност. Информационният поток, който идва към вас, ви дава възможност за създаване на нови контакти, партньорства или укрепване на съществуващтеи. Някои от вас ще се радват на вълнуващи пътешествия. Спазвайте необходимите условия, за да бъдете в добро здраве. Повод за добро настроение могат да бъдат вашите деца, преживявания с тях или семейни празници.

РИБИ

С преминаването на Слънцето в знака Лъв в живота ви настъпва оживление. Сега можете да зададете нови тенденции, нова посока на начина си на живот. В основната ви дейност можете да покажете най-доброто от себе си, ще бъдете правилно разбрани и оценени. Ако резултатите, кито сте постигнали на работното си място и позициите, които заемате ви носят удовлетворение, постарайте се да ги запазите. Тази седмица е свързана с приключване на един етап и подготовка за преминаване на следващо ниво. Фокусирайте се максимално върху приключване и финализиране на дейности и проекти, които сте започнали в минал период. Избягвайте конфликти с вашите постоянни партньори, колеги и висшестоящи. Конфликтните ситуации могат да окажат сериозно отражение върху финансите ви. Седмицата изисква активност най-вече в областта на информацията, воденето на конструктивни разговори и преговори, чиято цел е постигане  на ново ниво във вашата работа. Аргументирано и точно заявете своите предпочитания, отстоявайте интересите си.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ