AES България отличена с международна награда за безопасни условия на труд

AES България отличена с международна награда за безопасни условия на труд

AES България отличена с международна награда за безопасни условия на труд

За шеста поредна година ЕЙ И ЕС България стана носител на Международна награда за особени заслуги на Британския съвет за безопасност British Safety Awards. Отличието се присъжда на компании със значим ангажимент към здравето и управлението на безопасността на работното място от 1957 г. насам. Сред критериите за оценка на компаниите са възприетият подход за идентифициране на най-значимите опасности за здравето и безопасността на предприятието, ефективното участие на работниците и служителите в прилагането на стандартите и спазването на инструкциите за здраве и безопасност от подизпълнителите и посетителите на предприятието.

„Нашата основна цел е да превърнем безопасността в начин на живот. Това е първи приоритет за всички наши служители, подизпълнители и общности, както и най-важна ценност в корпоративната ни култура, в нашите ежедневни дейности и операции,” сподели по повод наградата Тодор Бележков, Изпълнителен директор „Експлоатация“ за ЕЙ И ЕС България.

ЕЙ И ЕС България има разработена и прилага ежедневно при експлоатацията и поддръжката на ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово”, Съоръжението за депониране на отпадъци и ветроенергийния парк „Свети Никола” Система за управление на безопасността при работа, професионалното здраве и околната среда. Системата е в съответствие със системите за управление на околната среда ISO 14001: 2004, за професионално здраве и безопасност OHSAS 18001:2007 и стандарта за управление на активи ISO 55001.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ