„Антракт 127“ задава нови правила в гъвкавото работното пространство

„Антракт 127“ задава нови правила в гъвкавото работното пространство

„Антракт 127“ задава нови правила в гъвкавото работното пространство

Стилна и функционална работна среда, елегантен дизайн, съчетан с високотехнологични решения и оборудване превърнаха само за година „Антракт 127“ в един от най-предпочитаните локации за работа, срещи и събития в София. Разположено в сърцето на София, офис пространството от най-висок бизнес клас се помещава в напълно трансформираната сграда на Административния център „Славянска беседа“ на улица "Г.С. Раковски" 127.

Проектиран и създаден с идеята да предостави на софийската бизнес среда гъвкаво, елегантно и високотехнологично място за работа, срещи и събития в сърцето на столицата „Антракт 127“ отвори врати миналото лято и днес вече отчита 75% запълняемост като се очаква до края на годината да запълни 95% от своя капацитет. Това го поставя сред едни от най-успешните проекти на пазара.

Бизнес центърът предлага напълно обзаведени офис помещения за споделено работене, зали за срещи, но и стилни пространства за събития.

Зала за срещи

„Ролята на офиса се променя. Това е място за срещи, за обмен на идеи, за сплотяване на екипа. Той е нужен за изграждане на силна корпоративна култура и за това дори и големи компании, чийто служители често работят от вкъщи, избират нашето пространство за свой централен хъб“, споделя генералният мениджър на „Антракт 127“ Моника Григорова.

Споделено работно пространство в бизнес центъра  

От самото начало „Антракт 127“ се радва на висок интерес както от традиционните клиенти на гъвкавите пространства – стартиращи компании, организации, тепърва навлизащи родния пазар и хора на свободна практика, така и от големи международни компании, които вече преминават към хибриден метод на работа. „Топ локацията в идеалния център, високия клас оборудване, както и личното отношение на екипа" са сред основните причини на международната медийна група New Statesman Media да избере точно този бизнес център за своя хибриден модел на работа. “Фактът, че нашите домакини се грижат за всички офис детайли, ни дава ценното време да се фокусираме изцяло върху бизнеса и растежа си“, споделят и от бързо растящата компания в сферата на организационното консултиране Connecto Group.

Глобалната IT компания Positive Thinking Company също е сред клиентите, избрали наскоро „Антракт 127“ за позиционирането на българския хъб на организацията, за цел да предостави на своите служители „здравословна работна атмосфера, която да предразполага за работа в екип и колаборации“. Сред наемателите на бизнес центъра са и LucidLink – българо-американската софтуерна компания, финтех компанията AQRU и още много други.

„Антракт 127“ е и активен участник на столичната бизнес среда, член на няколко ключови бизнес организации като Френско-българската търговска и индустриална камара, Британско-българската бизнес асоциация, Американско-българската търговска камара, както и Асоциациата на собствениците на бизнес сгради.

Миналата година „Антракт 127“ стана и официален партньор на Българската финтех асоциация, предоставяйки на финтех обществото комфортни зони за конференции, срещи и нетуъткинг. А през март т.г. партньорството беше сключено и  със Столичната агенция за приватизация и инвестиции (Инвест София) с цел подпомагането на развитието на предприемаческата общност в столицата.

Наред с офис зоните, „Антракт 127“ разполага със зали за срещи и просторни помещения за семинари, конференции, стилни коктейли и официални и делови събития от всякакъв тип.

Редица ключови събития сред които хибридната годишна конференция на Българската финтех асоциация, Годишната конференция на Българската Асоциация на Софтуерни компании (BASSCOM), наградите за иновации на Френско-българската тръговска камара бяха проведени в последните месеци именно тук. Елегантните зони често са и предпочитана сцена за разнообразни културни и социални събития, като стилни вечерни коктейли, екслузивни арт изложби и джаз вечери.

Персоналното отношение, професионализмът и вниманието към всеки детайл, утвърждава „Антракт 127“ като предпочитаната локация за работа и срещи на столичната бизнес среда.

За контакти: “Антракт 127“, ул. "Г. С. Раковски 127 ", www.entract127.com, office@entract127.com, тел. +359 882669836

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
Дванадесет страни ще имат допълнителни места в следващия Европейски парламент
Цените на зърнените стоки по световните борси се понижават
Доц. Кунчев: За последния месец има 7 пъти нарастване на заболеваемостта от COVID-19
bTV се разделя с Антон Хекимян
Канада обяви помощ за Украйна за около 480 млн. долара
Бойко Борисов: Шансовете на Антон Хекимян са огромни, може да победи на първи тур
Джейми Даймън: Светът може да не е подготвен за най-лошия сценарий с лихвите на Фед
Денков: Пълното ни интегриране в европейските и евроатлантически структури е основна цел за кабинета
Спад на борсите в Европа на фона на повишената доходност на облигациите*
Финансовото министерство предлага връщане на ДДС от 20% за ресторантьорите
Всеки четвърти българин пропуска годишните профилактични прегледи
Обявен за убит руски адмирал участва в заседание на висши военни
Времето: Есента настъпва, ще бъде слънчево и топло
ЕС отново налага глоба от 400 млн. долара на Intel за злоупотреба с пазарна сила