Делойт България беше отличена от International Tax Review

Делойт България беше отличена от International Tax Review

Делойт България беше отличена от International Tax Review

Консултантска компания Делойт България спечели наградата Данъчна фирма на годината за Централна и Източна Европа на престижния конкурс "European Tax Awards", организиран от британското списание International Tax Review. Нейната данъчна практика беше обявена за най-добра в региона. 

Компанията Делойт като цяло получи редица награди за своя консултантски бизнес в Централна и Източна Европа в престижното съревнование, съобщават нейни представители. Делойт България получи отличието на официална вечеря в Лондон.

Наградата Данъчна фирма на годината бе връчена на Делойт Унгария, която изпревари други четири номинирани.

Делойт Литва, Латвия и Естония получиха и награда за Данъчна фирма на годината в областта на трансферното ценообразуване за държавите от Балтийския регион.

Европейските данъчни награди "European Tax Awards" се връчват от 2005 г. насам на компании с най-иновативен и всеобхватен подход към клиентите.

„Наградите, предоставяни от International Tax Review, доказват нарастващата роля на Делойт в региона на Централна и Източна Европа. Усилията, знанията и опитът на нашите експерти ни печелят водеща позиция в данъчнo-консултантските услуги. Нашите клиенти очакват от нас не само да им предоставим подкрепа в областта на данъчното консултиране, но също така ни възприемат като техен стратегически бизнес партньор. Затова се стремим да изпреварваме очакванията им“, коментира Питър Весел, съдружник данъчна и правна практика в Делойт България.

International Tax Review е престижно данъчно списание, признато от водещи експерти. В него са представени ключови данъчни новини от цял свят, както и анализи, насочени към данък печалба и косвени данъци, трансферно ценообразуване, разрешаване на спорове и международно данъчно облагане. Най-значимите му публикации включват "World Tax Review" и "Guide to World’s Leading Tax Advisors".

Номинирани за наградите на International Tax Review са водещи фирми, чиито портфейл включва иновативни, напредничави и ценни проекти. Предложенията за участие се разглеждат от журналисти от International Tax Review, които проучват пазара, както и мнението на клиенти и професионалисти в продължение на няколко месеца.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ