ec4u и BULPROS ще работят под нов бранд

ec4u и BULPROS ще работят под нов бранд

ec4u и BULPROS ще работят под нов бранд

DIGITALL е новият бранд под който ще оперират след финализиране на сливането си ec4u и BULPROS. Това е следващата фаза от съвместното развитие за бъдещ растеж.

Компанията, която разполага с повече от 1400 служители в 25 офиса в 11 държави, предлага пълна гама от дигитални облачни решения, включително за киберсигурност, миграция и управлявани услуги за критичните бизнес процеси в сферата на маркетинга, продажбите, обслужването и електронната търговия през целия жизнен цикъл на клиента.

DIGITALL ще бъде ръководена от доказалия се управленски екип в лицето на Ивайло Славов като главен изпълнителен директор и Давид Лау като главен оперативен директор, които са оглавявали двете  предшестващи компании и ще продължат да притежават значителни дялове в новосъздадената организация.

"Наистина се гордея с тази нова крачка в развитието ни и създаването на DIGITALL. Очаквам заедно с мениджърския екип да поведем компанията към по-нататъшен растеж. Новият бранд сигнализира ясния ни ангажимент да предложим следващото поколение клиентско преживяване по пътя на дигиталната трансформация.“, коментира Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на DIGITALL.

Като следваща логична стъпка за утвърждаването и завоюване на нови бизнес позиции коментира бранд обединението и Давид Лау, главен оперативен директор на DIGITALL. "Целта ни е значителен търговски и регионален растеж, тъй като обединяваме усилията си и отваряме нова глава под марката DIGITALL за нашата общност - служители, клиенти и партньори. С нашите иновативни бизнес и технологични предложения, силната ни клиентска база и ясното ни позициониране на обещаващия дигитален пазар съм напълно убеден, че разполагаме с ключовите съставки за бъдещ успех и ще се превърнем в един от най-значимите дигитални играчи на пазара.", допълва той.

Ръководният екип ще бъде подкрепен в рамките на Консултативния съвет от лидери в бранша със задълбочен и допълващ се опит в сектора. Към Консултативния съвет се присъединяват Хамид Акаван, който има богат опит в сектора от работата си като главен изпълнителен директор и главен оперативен директор на T-Mobile и Deutsche Telekom AG; експертът в областта на дигиталните услуги Грегор Бийлер, който е бил в надзорните съвети на няколко водещи IT компании, както и в управленския екип на Microsoft; и експертът в областта на киберсигурността Франк Бранденбург, който има двадесет и осем години опит в продажбите, маркетинга, бизнес развитието и финансовия мениджмънт, включително като глобален главен оперативен директор на NTT Security. Партньорите от Silverfleet Capital - д-р Кристиан Зюс и Йоахим Браун също се присъединяват към Консултативния съвет.

"Бързият темп на технологичния напредък оказва влияние върху всички индустрии, създавайки отлични възможности за DIGITALL като лидер в областта на трансформацията да подкрепи клиентите ни в тяхното дигитално пътуване." отбеляза председателят на Консултативния съвет на DIGITALL Хамид Акаван. "Нашата стратегия за растеж на DIGITALL е проста - измерваме успеха си чрез успеха на нашите клиенти."

"Бизнесът с облачни платформи е изключително привлекателен и динамичен", добави Грегор Бийлер, член на Консултативния съвет. "Радвам се, че имам възможността да помогна на компанията да разгърне пълния си потенциал."

"Впечатлен съм от мениджърския екип и плановете му за бъдещето", казва Франк Бранденбург, член на Консултативния съвет. "Ребрандирането е още едно ясно доказателство за амбициите на компанията."

DIGITALL вече има няколко стратегически партньорства с водещи играчи в областта на дигиталните платформи. Очакваме с нетърпение да помогнем на компанията да проучи допълнителни области за сътрудничество и разширяване, заявиха д-р Кристиан Зюс и Йоахим Браун, партньори в Silverfleet Capital - паневропейската компания за частни инвестиции, подкрепяща новата компапия.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ