Христо Стоичков представи собствена марка за спортна екипировка

Христо Стоичков представи собствена марка за спортна екипировка

Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка H8S на специално събитие в хотел "Маринела" в София. Стоичков има и свой нов официален сайт с адрес 8hristo.com, където всеки фен или журналист ще може да открие информация за активностите на звездата. 

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички - знаете, че обичам голф, лов. Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене", заяви Стоичков по време на представянето на своята марка.

"Искам да оставя това за спомен. Правя го за малките, нека всеки ден да могат да научават нещо. Специално от Испания тук е Николас Перес, който ми е скъп гост. Той е човекът, който направи фенклуба "Христо Стоичков" в Саламанка. Подарявам му копие от "Златната топка". Не всеки получава такава", каза още мегазвездата на родния футбол.

Носителят на "Златната топка" за 1994 година коментира и предстоящият бараж срещу Унгария за класиране на Евро 2020.

"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с "Ейре" и "Уелс". Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", заяви Христо Стоичков. 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ