Афганистанец ранен при гонка със стрелба край Драгоман

Афганистанец ранен при гонка със стрелба край Драгоман

Афганистанец ранен при гонка със стрелба край Драгоман

Нелегален имигрант от афганистански произход е бил ранен при инцидент, в който гранични полицаи са открили стрелба по кола на трафикант близо до Драгоман. Инцидентът е станал преди два дни, но МВР огласява случая днес.

Патрул на "Гранична полиция" направил няколко опита да спре автомобил около 22.00 часа  в събота вечерта близо до драгоманското село Летница.

Трафикантът обаче не само не се подчинил, но и дори решил да изблъска джипа на МВР от пътя. В отговор полицаите произвели няколко предупредителни изстрели във въздуха. Шофьорът отново не се е подчинил и граничарите били принудени да открият стрелба по гумите на автомобила.

В началото на Драгоман трафикантът изгубил контрол над управлението и автомобилът катастрофирал. Оказало се, че трафикантът е на 22 години, от София. В колата са открити общо 7 афганистанци.  В багажника на автомобила е намерен още един мигрант с рани по главата. Той е откаран в болница без опасност за живота. По случая има образувани две досъдебни производства, допълват от МВР.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ