Вижте къде спират кранчето в столицата на 26 ноември

Вижте къде спират кранчето в столицата на 26 ноември

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 26 ноември 2018 г. (понеделник), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Суходолска“ кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на парк „Западен парк“, ул. „Западна“, ул. „Кубан“, ул. „Доростол“, ул. „Иван Гарванов“, ул. 349, ул. 305, ул. 306, ул. 315, ул. 322, ул. 349, жп линията.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Възкресение“, до магазин „Т-маркет“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение пред бл. 620 в ж. к. „Люлин“ 6, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Д-р Петър Дертлиев“ №97, бл. 634, бл. 636, бл. 637.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Д-р Петър Дертлиев“, на ъгъла с бул. „Панчо Владигеров“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Опълченска“ в ж. к. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 54 вх. А, вх. Б, вх. В.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Опълченска“, пред входа на ДКЦ 7.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“ в с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на. ул. „Дружба“, ул. „Незабравка“, ул. „Боне Хаджибонев“, в участъка от ул. „Градина“ до ул. „Незабравка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Незабравка“, на ъгъла с ул. „Дружба“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Григор Чешмеджиев“ в кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Григор Чешмеджиев“.<br />
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Григор Чешмеджиев“ №20.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ