Международна организация обяви българската компания myPOS за най-добра при бизнес разплащания

Международна организация обяви българската компания myPOS за най-добра при бизнес разплащания

Международна организация обяви българската компания myPOS за най-добра при бизнес разплащания

Българската финтех компания myPOS е отличена от FinTech Breakthrough – независима международна организация, специализирана в пазарните проучвания. FinTech Breakthrough избра myPOS за носител на наградата „Best B2B Payments Company” или „Най-добра компания за B2B разплащания“ за 2020.

FinTech Breakthrough е престижна награда, създадена, за да отличи иноватори и лидери на световната финтех сцена. Категориите на наградите включват банкиране, лични финанси, кредитиране, плащания, инвестиции и др. Тази година програмата привлече над 3,750 кандидатури от различни части на света.

Създадена в България, но оперираща в цялата Европейска Икономическа Зона, myPOS предлага платежни решения за малкия и среден бизнес и се налага успешно сред световните финтех брандове, благодарение на това, че предлага удобна и достъпна алтернатива в плащанията.

„Малкият и средният бизнес в Европа непрекъснато изпитва затруднения в достъпа до изгодни платежни технологии и незабавното ползване на получените средства. Концепцията на myPOS винаги е била да предложи пакетно решение. myPOS е и единствената компания по рода си с физически магазини в Европа, които предлагат на нашите търговци възможността да се запознаят с продуктите и услугите ни директно. Наблюдаваме огромен растеж през последните няколко години и сме щастливи да бъдем избрани за победители в наградите за най-отличителни финтех бизнеси за 2020“, сподели основателят на myPOS Христо Георгиев.

“myPOS се появи във финтех пространството с революционен продукт, който успешно обслужва малкия и среден бизнес, който досега винаги е бил крайно необгрижен“, коментира директорът на FinTech Breakthrough, Джеймс Джонсън. Той признава, че малко компании от индустрията успяват да предложат цялостно платежно решение, което включва всичко в едно. „Независимо дали става въпрос за плащане в кафене или в такси, myPOS полага усилия да предостави ефективно платежно решение. Поздравяваме myPOS за заслужената награда и с нетърпение очакваме следващите иновации от тази наистина единствена по рода си компания“. 

Наградите за пробив на FinTech са най-важните програми за награди, създадени с цел да разпознаят новаторите, лидерите и визионерите на FinTech от цял ​​свят в редица категории, включително банкиране, лични финанси, кредитиране, плащания, инвестиции, RegTech, InsurTech и много други. Програмата за пробив през 2015 г. FinTech привлича повече от 3750 номинации от цял ​​свят.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ