Красотата няма възраст! 50-годишни супермодели дефилираха на Paris Fashion Week

Красотата няма възраст! 50-годишни супермодели дефилираха на Paris Fashion Week

Красотата няма възраст! 50-годишни супермодели дефилираха на Paris Fashion Week

Красотата е навсякъде, красотата няма възраст, красотата и модата са непреходни ценности. Новите доказателства са от френската модна къща Balmain, която изведе на сцената в Седмицата на модата в Париж за представянето на новата си колекция за сезон Пролет/Лято 2022 г. супермодели от няколко поколения. 

В дефилето, наред с настоящи звезди на модния подиум с различна расова принадлежност, се включиха и 39-годишната Наталия Водянова, 46-годишната Мила Йовович, 51-годишната Наоми Кембъл и 53-годишната Карла Бруни. Появата на Кембъл и Бруни в смели и дръзки визии предизвика противоречиви коментари и спорове в интернет форумите за начина, по който изглеждат на 50+ - от възхищения до критики. 

Наоми Кембъл дефилира в кафява плетена рокля с максимална дължина с връзки на деколтето и боти до глезена на токове.

53-годишният Бруни от своя страна се разхождаше по подиума в бяла рокля с мини дължина, бродирана с камъни с бродерия под формата на бели рози на гърдите и заострени бежови боти до глезена с токчета.

"Чудя се какъв ботокс инжектира Бруни в коленете си“, „Карла се нуждае от по -добър пластичен хирург. Лицето й изглежда зле "," Наоми изглежда ужасно, просто кошмар ", "Сбръчкани старици," Изглеждат много зле ", гласят част от негативните коментари в мрежата.

Други обаче отбелзяват с възхищение: „Наоми и Карла изглеждат зашеметяващо!“, „Наоми Кембъл изглежда невероятно!“, „Карла има великолепни крака! Човек не може да откъсне очи просто!"," Безумно красиви жени! "

Имат ли основания коментарите на всеки от двата лагера - преценете сами!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ