Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 април

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 април

Това е седмица, в която можете да продължите да развивате това, което започнахте през миналата седмица. Слънцето е в знака на действието, лидерството, новото начало - Овен. Луната и през тази седмица е растяща, сигурен знак, че това, което заложим като конкретно действие или програма ще расте и ще се увеличава.

Най-важните акценти през седмицата са свързани със следните астрологични събития:

На 12 април е точната среща на планетите Юпитер и Нептун в 22-ят градус на знака Риби. Тази тяхна среща е след 166 г. раздяла. Двете планети са свързани с духовният свят, с милосърдието и състраданието. В знака Риби се намира и планетата на любовта, взаимоотношенията и финансите, Венера.

На 15 април в Риби ще премине и Марс, планетата на действието. Той ще остане в знака до 24 май. До голяма степен това може да провокира настъпване на известно объркване, хаос, човек може лесно да се заблуди. Връзката с интуицията ще бъде водеща и определяща за посоката на действията и решенията. Това важи в най-голяма степен за водните знаци: Рак, Скорпион и Риби, земните знаци също могат да се доверят на своята интуция. Дева, Стрелец и Близнаци да внимават, за да не се подведат или заблудят.

На 16 април е пълнолунието в знака на равновесието и взаимоотношенията Везни. Дните около пълнолунието са наситени с много емоция и напрежение. С повече внимание към тези дни да подходят кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.

ОВЕН

Слънцето все още транзитира през вашия знак. Седмицата е силна, все още можете да направлявате събитията, да започнете нова дейност, нов проект. Увереността ви  и мотивацията ви за успех са силна предпоставка за вашия успех. Социалната ви активност е висока, имате чудесни възможности да повлияете в колектива, в който работите. Покажете лидерските си качества и умения, защитете своята позиция, участвайте в разговори, изказвайте мнения, подписвайте договори. Новите контакти и идеи са носители на нови възможности. Влиянието ви всред вашите съмишленици, приятели, поддръжници също е значимо, а причината за това отношение към вас са вашите способности. През тази седмица ще усетите силната подкрепа на влиятелна личност, която също ще окаже положително влияние върху успеха ви. Насочете вниманието си към допълнителни източници на печалба, съществуват реални възможности да повишите доходите си. В дните около пълнолунието във Везни, което е на 16 април бъдете внимателни във взаимоотношенията с вашите партньори. Търсете компромисни решения, за да запазите важните за вас партньорски връзки.

ТЕЛЕЦ

Седмицата носи предизвикателства и известни затруднения за родените през втората декада на знака. В работните ви процеси, взаимодействието с колеги и шефове са възможни трудности или вид предизвикателства. Запазете спокойствие, проявете търпение, тъй като след 16 много от предизвикателствата ще отпаднат. Ще можете да разчитате на повече късмет, на подкрепа или ще сбъднете ваша мечта. Ако е възможно според мястото, което заемате във вашата дейност, някои ще получат повишение. Позициите, които сега ще завоювате, ще имат дълготрайно отражение. Периодът е силен и благоприятен за творците. Четирите планети в Риби - Марс, Венера, Юпитер и Нептун са носители на вдъхновение и висок творчески потенциал. Все пак ще се наложи да проявите доза внимание, ласкателства няма да липсват, но дали има истина в тях и каква е целта? Ако усещате спад на физическата енергия, дайте си почивка. Избягвайте контактите с хора, които ви натоварват.

БЛИЗНАЦИ

Силна за вас седмица, в която все още можете да реалзирате своите цели, да започнете нова дейност или проект. Сега е моментът, когато можете да реализирате своя мечта. Можете да разширите влиянието си, сферата на взаимодействие, основната си дейност. Насочете мислите си извън рамките на това, с което сте се занимавали досега, поставете си по-високи цели, гонете по-високи резултати. Слънцето в Овен ви дарява с увереност и желание за действие. През седмицата ще постигнете добри резултати в разрешаването на юридически въпроси, пътувания зад граници, бизнес с чуждестранни фирми. Седмицата е благоприятна за преразглеждане на договорни взаимоотношения, подписване на договори, работа с документи. Взаимодействайте и смело отстоявайте своите идеи. Успех в областта на преподаването, при творческите личности, заетите в образованието.РАК

И през тази седмица при някои от вас напрежението ще продължава. Известно облекчение ще има след 16 април. Дотогава се въоръжете с търпение, желание да запазите стабилните структури и  мотивация за успех. Предизвикателствата към вас могат да бъдат свързани с нови работни ангажименти, планове, идеи, с взаимоотношенията с вашите партньори, уреждане на финансови отношения, наследства, инвестиции. Чрез преодоляване на пречките ще можете да повлияете в положителна посока на кариерното си развитие. Ще ви се наложи да направите важни трасформации и преобразования. Някои от вас чрез лични качества ще се изкачат по стълбичката към по-високо ниво в йерархията. Тези, които нямат работа могат да се активират през седмицата, да открият подходяща дейност, която отговаря на изискванията им. Пълнолунието в края на седмицата ще ви направи по-емоционални. В последните дни от седмицата се предпазвайте от импулсивно взети решения. Възможни са пътувания, които ще внесат доза щастие и положителни емоции.

ЛЪВ

Добрата новина, е че през тази седмица вие можете да влияете и насочвате събитията според посоката, която сте избрали. Седмицата е естествено продължение на процеси, които се активираха от началото на месеца, а при някои - от началото на годината. Няколко са основните направления в които можете да направите сериозни преобразования: вашите партньорски взаимоотношения и начин на живот или работни процеси. Необходимостта от промяна е по-наложителна за родените през третата декада на знака, а и напрежението при тях е по-силно. През тази седмица бъдете мотивирани и фокусирани върху основните ви цели, свързани с развитието ви в бъдеще. Направете кардинални преобразования в начина си на живот, нов режим, грижа за здравето, фитнес, нова среда…От промени се нуждае и вашата основна дейност. За някои представители седмицата ще бъде наситена с положителни преживявания свързани с пътувания, успешно взети изпити, положително развитие на юридически казуси.

ДЕВА

И през тази седмица основният фокус е вашата работа, начин на живот или грижа за здравето. Сега е моментът, когато в тези направления можете да постигнете това, което искате. В същото време напрежението в тези сфери е голямо, подложени сте на висока конкуренция, възможни са конфликти с колеги или шефове или повече работни ангажименти. Ако всичко това важи за вас ще се наложи да въведете баланс между работни задължения и почивка, да нормализирате микроклимата в работната среда, да неурализиране конфликтите с цел да запазите добро здравето си. След 16 април вниманието ви ще бъде заето в по-голяма степен с вашите партньорски взаимоотношения. От една страна вашата популярност се увеличава, но от друга се  налага да бъдете внимателни кого допускате в обкръжението си и кой ви влияе. Бъдете предпазливи и не споделяйте своите намерения.  Предпазвайте се от лъжи и заблуди. ВЕЗНИ

За вас седмицата се очертава да бъде доста интересна, ще има от всичко. Ако в предходната седмица сте започнали нов проект или дейност сега можете да продължите да работите в тази посока. Ако все още не сте предприели стъпки към нещо ново, то през тази седмица все още можете да се възползвате от положителната енергия. Бъдете решителни и предприемете конкретни действия в посоката, която сте си определили. Направленията, в които можете да влияете са свързани с вашите дом и семейство, взаимодействие с вашите деца и отговорности, работа и работни процеси. В същото време е необходимо да отделите време лично за вас, тъй като от 15 ти април градусът на напрежението ще се повиши. Грижете се за вашето здраве, не се претоварвайте, подредете приоритетите си по важност с цел постигане на емоционален баланс и спокойствие. Ако към вас се връщат ситуации от миналото, то ще се наложи да приложите нов подход за тяхното разрешаване. Последните дни от седмицата носят силен емоционален заряд под влияние на пълнолунието в знака Везни. Фокусна тема ще бъдат вашите партньорски взаимоотношения.

СКОРПИОН

Седмицата ще бъде силна в работен план, все още може да стартирате нови проекти или дейности. Силен период да започнете собствена дейност, за нови творчески проекти. При някои от вас напрежението е по-голямо от обикновено, най-вече при родените през третата декада. Налага се да се справите с предизвикателствата, след 15 март напрежението постепенно ще се разсее. На този етап е необходимо да приключите и финализирате дейности свързани с вашето семейство, дом, взаимоотношения с близките ви. Чрез разяснителни разговори ще можете да промени в голяма степен случващото се между вас и да повлияете положително там, където е нужно. Ако сте предприели стъпки за промяна на мястото за живеене, през тази седмица ще можете да финализирате започнатото. Използвайте контакти, идеи и тенденции, за да подобрите съществуващи ситуации. Грижете се за вашето здраве и за здравето на близките ви.

СТРЕЛЕЦ

Основните събития за вас ще бъдат свързани с кариерното ви развитие или социална дейност. Седмицата е подходяща за водене на преговори, да защитите интересите си, да получите подкрепа, която може да повлияе положително на бъдещи перспективи на развитие, подходяща е за пътувания и сключване на договорни отношения.  Занимания, свързани с усвояване на нови технологии, курсове за преквалификация, знания свързани с подобряване на вас самите-личностно развитие и себеусъвършенстване ще ви помогнат да промените подхода си към живота. Ако имате нарушени взаимоотношения и желаете да ги запазите ще можете да въздействате в максимална степен.  Дните до 15 април са благоприятни и подкрепящи ви в стартирането на нови дейности. След 15 до края на месец април ще се наложи да бъдете по-внимателни, възможни са непредвидени ситуации. КОЗИРОГ

Месец април насочи вниманието ви към нови решения, активни действия и кардинални преобразования в една или друга посока. До 15 април се налага да бъдете изключително внимателни, търпеливи, да не генерирате конфликти. Важните теми са свързани със здравето и финансовото ви състояние. Финансовият ви баланс може да е нарушен  от непредвидени  разходи.  Бъдете предпазливи, избягвайте съмнителни сделки или предложения с неясен  характер. През тази седмица се предпазвайте от покупки на скъпи вещи и капиталовложения. Ако имате нарушени взаимоотношения сега можете да промените обстоятелствата като проведете разяснителни разговори, да стигнете до договорки, които ще имат дългосрочно и позитивно отражение. Седмицата е подходяща за водене на преговори, да защитите интересите си, да получите подкрепа, която може да повлияе положително на бъдещи перспективи на развитие.  

ВОДОЛЕЙ

Добрата новина при вас е свързана с това, че се появяват чудесни възможности, чрез които ще подобрите финансовото си положение. Но в други сфери напрежението ще продължи и през тази седмица. В по-голяма степен това е валидно за родените през третата декада. Налага се да предприемете конкретни действия в една или друга посока, да сложите край на процеси от минал период, да приложите нов подход в изборите си като за опора ви послужи това, което сте усвоили за себе си до сега. Накъде и как ще се развиват събитията, зависи от вас самите и изборите, които ще направите. Възможно е изборът на посока да ви се вижда труден, насочете вниманието си към най-важните неща за вас на този етап, подредете приоритетите си и се постарайте да чуете гласа на интуицията си. Избягвайте напреженията, нервната ви система е пренатоварена, дайте си почивка. След 15 април напрежението постепенно ще стихне.

РИБИ

И през тази седмица можете да повлияете положително на доходите си. Благоприятни шансове под формата на нови идеи или предложения свързани с партньорства. Бъдете максимално инициативни, за да повишите доходите си или да придобиете нещо, което е приоритетно за вас. Ако имате енергия дните са подходящи да се активирате в посока създаване на нещо ново. Но ако усещате спад на тонус през тази седмица отделете повече време за почивка усамотение и любими занимания. Избягвайте хора, които ви натоварват. След 15 с преминаването на Марс, планетата на активността в знака Риби енергията ви ще се повиши и ще се активирате. Лесно ще постигате поставените цели, Венера в Риби  усилва вашият личен магнетизъм. Лесно печелите внимание и подкрепа. Късметът е с вас.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ