Изтеглете безплатно брой 3 на списание „Мениджър“

Изтеглете безплатно брой 3 на списание „Мениджър“

Изтеглете безплатно брой 3 на списание „Мениджър“

Скъпи приятели на “Мениджър”,

 

Напоследък на всички ни се налага да се справяме с доста неща в необичайната ситуация, в която се намираме. Но за нас, екипа на “Мениджър”, е една идея по-лесно, защото можем да сме близо до вас чрез страниците на списанието. Затова с удоволствие за втори месец подред споделяме за безплатно сваляне брой 03, който излезе в края на март. Това е нашият празничен подарък за вас, като изданието ще е достъпно за сваляне до края на празничните почивни дни и може да го свалите от ТУК.

 

А за любителите на незаменимия хартиен формат припомняме, че “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки магазини за алкохол и цигари, вериги магазини Аванти, пощенските клонове и онлайн в магазина на Мениджър и на helikon.bg, biblio.bg, pochehli.com, boxie.bg и drinklink.bg

 

Следващият брой се пече и ще е при вас топъл, топъл по обичайното време в края месеца.

 

А дотогава ви оставяме с “Мениджър” брой 3, 2020 г., с вдъхновяващата история на Драгомир Кузов, създател на продаваните в над 50 държави велосипеди DRAG, и с пожеланието за светли, спокойни и щастливи празници!

Винаги има надежда, докато колелото се върти!

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ