Рено Пирел пое управлението на Рено Нисан България

Рено Пирел  пое управлението на Рено Нисан България

Рено Пирел пое управлението на Рено Нисан България

Рено Пирел е новият генерален мениджър на Рено Нисан България от 1 септември 2017. Той поема поста на Оливие Жан, който заемаше позицията през последните три години. Оливие продължава своята кариера като Оперативен директор Groupe Renault за Белгия и Люксембург.

44-годишният Рено Пирел, е завършил Бизнес администрация в Есекс, Франция. След стаж в отдел Глобална реклама и обучение като Маркетинг координатор за Renault Полша, той се присъединява към Renault през 1999 г. като заема различни позиции в отделите Продажби и Маркетинг, включително Продуктов мениджър Logan по време на лансирането на марката Dacia между 2004 и 2007 г.

След това, продължава кариерата си като Мениджър Маркетингови проучвания. Между 2009 и 2013, Рено е Маркетинг директор Клиенти, отговорен за CRM (Управление на връзката с клиенти), база данни и програмата за лоялност MyRenault. През април 2013, Рено Пирел е назначен на позицията Директор Търговска гама Global Access, а след това, от 2015  досега - новосъздадената позиция Продуктов маркетинг директор.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ