15 от най-яките метъл банди на всички времена

15 от най-яките метъл банди на всички времена

15 от най-яките метъл банди на всички времена

От седемдесетте години на миналия век до днес хеви метъл музиката е жива и процъфтява, независимо от епохата и модата. Утвърдил се като един от най-популярните музикални жанрове в света, хеви метъла продължава да се разгръща с все по-широка аудитория. Понякога метъл бандите възникват с различен жанр и се развиват в по-тежък стил и смес от множество жанрове, разработвани напълно в хеви метъл стила, пише екипът на Insider.

Хеви метълът всъщност никога не излиза от мода и вероятно никога няма да изчезне, заради заклетите си фенове по целия свят. Появяват се нови модификации на тежката музика, а също така и старите банди понякога пускат по някой и нов албум като Роб Зомби например. Фурор предизвикват и нови формации като "Холивудски вампири", включващи музиканти като Алис Купър и актьора Джони Деп.

Ето списък, съставен от екипът на изданието Insider, за който редакторите твърдят, че не са спазвали някакъв определен ред, на топ петнадесетте най-яки хеви метъл банди на всички времена. 

Ние от екипа на Мениджър Нюз се сещаме за още няколко големи имена от света на хеви метал музиката, които по наше мнение задължително трябва да присъстват в списъка. 

А вие?

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ