Кръстиха улица на легендата Стиви Уондър

Улица в Детройт вече ще носи името на легендата Стиви Уондър. 66-годишният музикант сияеше от гордост и щастие по време на церемонията при откриването на "Стиви Уорнър Авеню", предава Нова тв.

Уондър, който е сляп по рождение, използва момента, за да призове жителите на Мичиган за обединение, след като за пръв път о близо 30 години щатът гласува за републикански кандидат за президент.

"Ние сме на пътешествие. Когато си мисля за улицата, искам всички да вървим по нея по пътя към човечността и равенството, честността и уважението един към друг", заяви прочутият изпълнител.

Стиви Уондър подписва първия си договор към звукозаписна компания, когато е едва на 11 години. В кариерата си има над 100 млн. продадени записи по света, над 30 хита в челната десетка и го превръщат в най-награждавания соло изпълнител в историята на наградите "Грами".

В деня на откриването Стиви Уондър пусна и най-новия си видеоклип към дуета си с Ариана Гранде Faith. Песента е част от последната анимация на "Дриймуърк" - "Пей". Чуйте го:

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ