Дейвид Ковърдейл води Whitesnake на HILLS of ROCK в Пловдив

Дейвид Ковърдейл води Whitesnake на HILLS of ROCK в Пловдив

Рок бандите Whitesnake и Disturbed ще са хедлайнери на рок фестивала "HILLS of ROCK", превърнал се в едно от най-големите музикални събития в България.

Грандиозния музикален фест, който стартира преди две години в "Града под тепетата", събира десетки хиляди почитатели на твърдата музика както от България, така и от съседните ни страни. Досега на сцените на фестивала са се изявявали ивестни групи като Evanescene, Guano Apes, Iron Maidon, Judas Priest и десетки други, сред които и обичаните български групи Контрол, PIF, Ревю, Милена, Уикеда.

Следващото издание на грандиозния рок фестивал ще бъде между 28 и 30 юни, традиционно на Гребната база в Пловдив. Тази година за хедлайнери са поканени Whitesnake, които ще завършат втората фестивална нощ на 29 юни и Disturbed, кооито ще забият на 30 юни.

"Вълнуваме се и очакваме с нетърпение да свирим на Hills of Rock в Пловдив през 2019. Концертът ни ще е много специален и ще бъде продължение на 40-годишния ни юбилей!“, казва Дейвид Ковърдейл, основателят на Whitesnake. 

Билети вече сепродават в мрежата на Eventim. Първите билети са на промоционална цена. Не се бавете.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ