6-и банково-финансов форум ,,Бъдещето на парите": Голямата макроикономическа картина – какво следва? (панел 1)

За шеста поредна година списание ,,Мениджър“ проведе банково-финансовия форум ,,Бъдещето на парите“ в Интер Експо Център в София. Събитието, което се състоя на 17 октомври в Интер Експо Център в София беше открито от подуправителя на БНБ Андрей Гюров. „Ние сме като един футболен отбор, който е в края на сезона. Отбор, който никой не е считал за фаворит, но отбор, който с много старание е запазил своя шанс. Това е последният мач, който трябва да осмисли неговите усилия през сезона. Пред нас има само три възможности  - седим в съблекалнята, гледаме се в огледалото и се опитваме да съберем сили да излезем на терена или да станем победители като Ливърпул“, каза той в реч пред пълната зала, посветена на перспективите за България от влизането в еврозоната.   

Дискусиите стартираха с първия панел за голямата макроикономическа картина, модериран от Таня Кръстева, главен редактор на списание „Мениджър“. ,,Наличието на стабилно правителство – и то такова, което да успява да налага реално реформи, а не само на хартия, е основното предизвикателство пред българската икономика“, заяви Евгений Кънев, доктор по икономика и управляващ съдружник на „Маконис“. В панела участваха още Кристофор Павлов, главен икономист на УниКредит Булбанк, Даниел Дончев, CFA, изпълнителен директор и член на СД на "Експат Асет Мениджмънт", и  доц. д-р Красен Станчев, икономист, управител на КС2 ЕООД и председател на УС на Института за пазарна икономика

***

Генерални партньори: ProCredit Bank и  Payhawk.

Основни партньори: УниКредит БулбанкMFG и VISA .

Събитието се реализира и с подкрепата на tbi bankLirexVeeamSirmaELANAEOSJTIGrant`s.

Институционални партньори са БСКФренско-Българска търговска и индустриална камара;  Германо-Българска индустриално-търговска камараБАЛИПИАНМСП.

Медийни партньори:  bTV Media Group , dir.bgБНТMoitePari.bg, Дарик радио.

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ