Десети национален Фарма форум Панел 1

Нови и надеждни терапии в няколко направления ще станат достъпни в Европа и света за лечения на сериозни и социалнозначими заболявания, в същото време в следващите десет години чувствително ще се промени начинът, по който те достигат до тези, които имат нужда от тях. Познати ни днес класически модели на осигуряване на медицински грижи ще бъдат изместени от изцяло нови решения и парадигми. България обаче изостава с въвеждането и достъпа до иновативни терапии, изтъкнаха участниците в първи панел "Визия за бъдещето" на юбилейния 10-и национален Фарма форум на "Мениджър", който се проведе в края на февруари в София Хотел Балкан.

В дискусията, модерирана от макроикономиста и експерт по икономика на здравето Аркади Шарков се включиха: доц. д-р Антон Тонев, д.м. председател на Парламентарна комисия по здравеопазване в последните два парламента, д-р Иван Маджаров, председател на УС на Български лекарски съюз, Деян Денев, директор на ARPharM, Павел Колев, управител на ,,АбВи" България. 

Основни партньори на 10-и национален Фарма форум: АбВи БългарияБългарската организация за верификация на лекарстватаAstra Zeneca

Събитието се реализира с подкрепата на: TakedaSun Wave PharmaAstellasNovartisRocheNurofen

Институционални партньори: Министерството на здравеопазванетоБългарски лекарски съюзНационална пациентска организация

Медийни партньори на форума:  bTVdir.bgMedical News;  REDmediaportalnapacienta.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ