Финалистите в "Мениджър на годината 2023" за бизнеса и откривателството - Владимир Николов, управител и оперативен президент на ,,ФАНТАСТИКО ГРУП”

Най-престижният конкурс за висши мениджъри в България „Мениджър на годината“ за 16-а поредна година открои лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност. Името на победителя стана ясно на заключителната церемония, която се състоя на 3 ноември.

Кои качества и начин на мислене отвеждат претендентите за титлата в основната категория „Мениджър на годината” до финала изследваме и с видео поредицата, в която десетте Топ мениджъри на България отговарят на важни за бизнес сектора въпроси. Тази година финалистите споделят опит и визия за допирните точки между откривателството и бизнеса.

Представяме ви разговорите с всеки от финалната десетка в последователност по азбучен ред.

ВЛАДИМИР НИКОЛОВ, управител и оперативен президент на ,,ФАНТАСТИКО ГРУП”. Завършил е бизнес училище в Рен, Франция, и има бакалавърска степен по изкуства. Член е на настоятелствата на НБУ и НСА. Професионалното му развитие преминава през почти всички нива на йерархията в семейната компания. Започва кариерата си като служител в супермаркет. Работил е като технически сътрудник, директор „Координация и развитие на търговската дейност“ и вицепрезидент. Завършил е бизнес училище в Рен, Франция. Има бакалавърска степен по изкуства. Член е на настоятелствата на НБУ и на НСА. 

,,ФАНТАСТИКО ГРУП” е българска семейна компания с 45 супермаркета в страната и над 3000 служители професионалисти. 

Какво още споделя Владимир Николов за предизвикателствата и възможностите в бизнеса, може да разберете от статията тук.

*** Генерален спонсор на 16-oто издание на конкурса "Мениджър на годината" е A1

Основни спонсори са FibankJohnnie Walker.

Конкурсът за висши мениджърски постижения се осъществява с подкрепата на: BATVolkswagen.

Спонсор на категория "Най-добър нов бизнес" е photomate.

Спонсор на категория "Бизнес трансформация" е EOS.

Медийни партньори: bTV Media Group, БТАБНТБНРDir.bgДарик радиоBulFoto.

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ