Илиана Раева и Наско Сираков се радват на внучка - Илиана

Илиана Раева и Наско Сираков се радват на внучка - Илиана

Илиана Раева и Наско Сираков се радват на внучка - Илиана

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и съпругът й - бившият футболист на "Левски" Наско Сираков, станаха баба и дядо. 

Дъщеря им Виолета роди момиченце - Илиана, днес в 11:05 ч. Таткото на бебето е футболистът на "Монтана" и юноша на "сините" Георги Коруджиев. Ето какво сподели развълнувана Илиана Раева във Facebook:

"Днес, 27 октомври, в 11:05 ч., Бог и моите прекрасни деца Вили и Жоро ни подариха най- красивата и божествена внучка на света!!!!! Тя е неземно нежна и прекрасна!!! Мама Вили е добре и са много щастливи с татко Жоро! Нарекоха я Илиана! Аз съм най- щастлива баба на света! Бог да благослови моята божествена и прекрасна малка Илиана - Куини! Бог да благослови и тримата Вили, Жоро и прелестната им дъщеря Илиана! Аз летя от щастие! А дядо Наско, който също не стъпва на земята от щастие, вече поръча на Баждеков да и направи членска карта на "Левски"! С щастливите татко Georgi Korudjiev, баба Evgenia Dimitrova и Асен Коруджиев и леля Славея! Благодаря на д-р Иво Тодоров и неговия екип!"

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ