Менда Стоянова на разпит в Националната полиция

Менда Стоянова на разпит в Националната полиция

Менда Стоянова на разпит в Националната полиция

Бившият шеф на парламентарната комисия по бюджет и финанси от ГЕРБ Менда Стоянова пристигна на разпит в Главна дирекция "Национална полиция". Пред медиите тя заяви, че е повикана още през януари, когато беше разпитван и Владислав Горанов, но тогава е била болна от Covid-19 и по тази причина разпитът е отложен за днес.

Стоянова не знае за какво точно е повикана, но предположи, че е за сигнала на БОЕЦ за това, че Васил Божков е давал подкупи.

„Поводът е Божков, така мисля“, уточни Стоянова, като подчерта, че „Божков никога не е казвал, че е давал пари на мен“. След това допълни, че може би всички, цитирани в сигнала на БОЕЦ, са привикани. 

През 2020 г. хазартният бос Васил Божков обяви, че е бил рекетиран от тогавашните управляващи и това е в основата на атаката на властите срещу фирмите му и повдигнатите срещу него обвинения. В една от публикациите му в социалните мрежи директно беше спомената Менда Стоянова.

В отговор на въпрос вярно ли е, че Стоянова е търсена и за повече информация за кюлчетата от снимките в спалнята на Бойко Борисов, тя отрече да разполага с подобна информация. 

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ