Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък. Тодор Николов е в неизвестност от 12 декември. Липсват личният му автомобил, а мобилните му телефони са изключени. Мъжът е разведен и живеел със сестра си в Бузовград. Именно тя е подала сигнала за изчезването му. 

Последно видеокамери са засекли колата на Николов да се движи в посока язовир Копринка и обратно. Днес ще бъдат прегледани допълнително всички камери от изходите на Казанлък.  В издирването на началника на КАТ е включен целият състав на Областна дирекция на МВР Стара Загора, споделя БНТ.

Николов е на 44 години. В МВР започва работа през 2006 г., а от 2014 г. работи като началник на отдел "Пътна полиция" в РПУ-Казанлък.

"Повече от 40 часа липсва информация относно местонахождението на Тодор Николов. Допълнително се притесняваме, че липсва служебното му оръжие от касата на служителя. От момнета, в който началникът на районното ме информира за случая съм разпоредил в Районното управление в Казанлък да бъде сформиран Оперативен щаб, който да планира, организира и проведе издирвателни мероприятия, за да установим местонахождението на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат. От вчера колегите от Районно управление – Казанлък са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че евентуално могат да бъдат посетени от колегата. Предстои да бъдат проверени всички камери на входовете и изходите на град Казанлък. Последната информация, която имаме един проведен разговор вчера от 16.20 часа. От тогава и трите телефона, за които имаме информация, са изключени", каза директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, цитиран от Нова телевизия.

Няма информация дали Тодор Николов е имал някакви лични проблеми. Проведени са разговри с негови близки и познати. Според негови колеги не е имало някакви индикации за промени в поведението му. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ