Спряха залозите за кралското бебе заради нарастващи спекулации

Спряха залозите за кралското бебе заради нарастващи спекулации

Спряха залозите за кралското бебе заради нарастващи спекулации

Британски букмейкърски къщи прекратяват залозите за датата на раждане на кралското бебе на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл заради спекулации, че детето вече е родено, предаде CNN International. 

Paddy Power и Coral спряха залозите при тях след като клиенти са вложили пари за дати, които вече са минали. И двете къщи са забелязали покачване на залагането и за това, че бебето е момиче и се казва Айви. 

"Тези хора явно говорят с някой, който говори с някой друг", коментира Лий Прайс - пиар ръководител на Paddy Power. Той добави, че настроенията на залагащите често са предшествали официалните обявления от Хари и Меган, припомняйки, че залагащите са познали датата на оповестяване на годежа на двойката.

Айви в момента е фаворитът за име на бебето сред множество заложни къщи във Великобритания, следвано от Алис, Даяна, Виктория и Елизабет.

За момченце, имената фаворити са Артър, Джеймс и Аликзандър. 

Междувременно, при липса на официална новина за раждане от кралския дворец, британски медии анализират и, че Меган Маркъл вероятно в момента преносва бебето. Ако е така, тя няма да може да роди вкъщи, както искаше, а ще трябва да е в болница, посочват те. 

Към днешна дата би означавало, че херцогинята е преносила кралкото бебе с почти седмица и поради това едва ли може да сбъдне мечтата си да роди естествено, и то у дома, в имението Фрогмор Котидж, близо до Уиндзор, твърдят част от изданията. 

Смята се, че ако бебето и майката се чувстват добре, преносване до 10 дни по принцип не е опасно. Заради забавеното раждане се наложило принц Хари да отмени първия ден на посещението си в Холандия, насрочено за 8 и 9 май.

Според източници от двореца херцогът на Съсекс вече бил подготвил специален подарък за съпругата си, който щял да ѝ поднесе след раждането на първото им дете. Двамата възнамерявали също да си купят фамилна къща в Калифорния. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ