Борисов: Оставете на мира сина на президента!

Борисов: Оставете на мира сина на президента!

Борисов: Оставете на мира сина на президента!

Познавам го това момче, много ми е симпатичен, оставете го на мира. Това заяви премиерът Бойко Борисов днес в коментар по повод информациите за задържане на сина на президента Румен Радев през седмицата и привикването му на разпит в столично районно управление. Случаят е от миналата събота, когато полицейски патрули попадат на парти в хостел в центъра на София по сигнал на граждани, че са били замервани с камъни от участници в него. Синът на президента, Георги, който е непълнолетен е бил сред участниците в купона.

"Познавам го, много ми е симпатичен. Рядко готино момче, симпатяга, красив и умен. На тази възраст всеки може да наруши нещо. И на възрастните им се случва да сгрешат с нещо. Със сигурност с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете го на мира. Не ви ли е срам да правите така с децата?", попита премиерът Борисов, който днес е на инспекция на нова пречиствателна станция.

Той заяви, че не му се коментира повече темата и призова политиците да запомнят този ден. Борисов вплете призива си  - и към паметта на политиците, и по казуса със сина на президента в реакция по повод протестно автошествие днес, организирано от майки от "Системата ин убива", което тръгна от центъра на София с крайна точка къщата на премиера в Банкя.

"Докато ние правим реките, природата да бъдат чисти и хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпиц командите на Радев и Мая и отровни политици...Децата ни реват у нас, внуците реват. Ще им пратя снимки и ще ги попитам - демократи ли сте вие? Врховенство на закона ли е това? Какво искате? Провокации ли искате?", добави гневно той.

 

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ