Борисов: Призивът ми към всички политици е да си мерят повече думите

Борисов: Призивът ми към всички политици е да си мерят повече думите

Борисов: Призивът ми към всички политици е да си мерят повече думите

Моят призив към всички политици е да си мерят думите. Ако конфронтацията не спре, тя ще пречи на всеки, който победи на изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на откриването на реновиран надлез на бул. "Патриарх Евтимий" в Стара Загора, предаде БТА.

„Оставям на другите, който иска да се заяжда, да прави компромати, всички избори сме ги минали в такава ситуация. Нека да покажат те какво са направили през годините”, заяви Борисов

Обновеният надлез, който вече е четирилентов, от днес свързва Стара Загора с индустриалната зона и автомагистрала "Тракия".

Надлезът осигурява безопасност за движение на автомобилите и сигурност за пешеходците, поставен е и край на наводненията в района на жп линията под него, посочи кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Премиерът Бойко Борисов изрази задоволство от изпълнението на европроектите и припомни, че в Стара Загора вече има нов парк, 80 санирани блока, планира се и изграждането на нова зала със 150 места. Тази сутрин Борисов е посетил парка "Митрополит Методий Кусев", създаден през далечната 1895 г., който за първи път беше обновен със средства по европроект.

"Нито един старозагорец не каза, че не е прекрасно направен", коментира премиерът, който се е срещнал с десетки граждани, разхождали се в парка. "Нашата политика е да показваме какво сме направили", отбеляза Борисов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ