Фандъкова води листата на ГЕРБ за общински съветници

Фандъкова води листата на ГЕРБ за общински съветници

Фандъкова води листата на ГЕРБ за общински съветници

Досегашният председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков, известният кардиохирург проф. Иво Петров, бившият зам.-министър на образованието и настоящ директор на 119-то училище в София Диян Стаматов са сред кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в София. Партията официално внесе днес документите за регистрация на кандидата за кмет на Столична община и листата със съветници в общинската избирателна комисия. 

Водач на листата е Йорданка Фандъкова, която е и вече официално издигнатата от ГЕРБ кандидатура за четвърти мандат като столичен градоначалник. Втори в листата е професор Иво Петров, трети е Елен Герджиков.

Номер 4 в листата е Малина Едрева – председател на групата на ГЕРБ в СОС. Пети е арх. Ивайло Петков от група „Град“ – ново лице, представител на гражданската квота.

Шести е Николай Стойнев, досегашен заместник-председател на Общинския съвет. Седми е д-р Антон Койчев, председател на ГС на СДС, досегашен общински съветник. Осми  е проф. д-р Асен Николов, лекар в „Майчин дом“.

В листата освен представители на гражданската квота има и обновяване на досегашните общински съветници от ГЕРБ. Разбира се, една част от колегите са на по-задни места, но те продължават да работят за успеха, за сегашната кампания, коментира Паунов.

От досегашните съветници на ГЕРБ в  СОС на по-предни позиции са Лорита Радева, Силвия Христова, която е един от основните експерти в градоустройството и развитието на София, Зафир Зарков и т.н., обясни Цветомир Паунов, областен координатор на ПП ГЕРБ.

В гражданската квота са и Симеон Колев – водещ от БГ Радио, както и адвокат Георги Георгиев, юрист, преподавател в СУ.

Сред представителите на СДС са досегашният общински съветник Борислав Бориславов и Радослав Абрашев.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ