Ивайло Вълчев: Бяхме наивни, това не носи добри резултати в политиката

Ивайло Вълчев: Бяхме наивни, това не носи добри резултати в политиката

Ивайло Вълчев: Бяхме наивни, това не носи добри резултати в политиката

„Има такъв народ“ направи всички необходими усилия, за да има правителство, но някак останахме неразбрани в опитите си да покаже, че сме готови да управляваме, заяви в ефира на bTV заместник-председателят на „Има такъв народ“ Ивайло Вълчев.

„Бяхме наивни, което в политиката не носи добри резултати“, коментира още той. Според него да спечелиш избори и да влезеш в управлението са две различни неща – едното се решава от народа, а другото от евентуални партньори.

„Бяхме готови с решения, за наше съжаление те не срещнаха разбирането на тези, които бихме искали да имаме като евентуални партньори“, посочи Вълчев.

„Обвиниха ни, че в политиката сме разчитали на истината, което за мен беше странно… Политиката се оказа доста по-мръсна и хлъзгава“, каза той.

„Лошото е, че в един момент човек има два хода – или да продължи да бъде такъв, какъвто е, или да стане като останалите“, допълни още заместник-председателят на ИТН.

Междувременно в ефира на Nova Станислав Балабанов от партията коментира, че „безапелационно“ подкрепят Румен Радев в президентската надпревара, както и че биха дали евентуална подкрепа на Кирил Петков от „Продължаваме промяната“ за премиерски пост, но след преговори.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ