Мустафа Карадайъ остава начело на ДПС

Мустафа Карадайъ остава начело на ДПС

Мустафа Карадайъ остава начело на ДПС

Мустафа Карадайъ беше преизбран за още един 3-годишен мандат начело на ДПС. Такова е решението на над 800-те делегати от цялата страна, участвали в първата по рода си отчетно-изборна национална конференция на формацията.

„С този избор ме натоварвате с тежестта да продължавам да работя всеотдайно, за да го оправдавам всеки ден", коментира преизбраният лидер и благодари за доверието, съобщават от пресцентъра на партията.

Карадайъ се обърна и към почетния председател на ДПС Ахмед Доган с думите „Благодаря ви, че ви има и че продължавате да ни насочвате! България и световната либерална общност има нужда от вас има. За нас е празник, днес да сте с нас дори и при тези условия!“

Той декларира и амбиция за бъдещо участие в управлението на страната. "Ние сме партия която върви напред. Развива се! Твърдо вярваме, че успехите се дължат на усилията на всеки един от нас, когато сме обединени и в заедност вървим по пътя. Ние сме партията, която не просто има амбиция да участва в управлението, ние знаем, че имаме силата, волята и капацитета да работим и да направим живота на българските граждани по-добър. Вярваме, че можем и трябва да възстановим демокрацията и да пазим мира като ценност.", заяви Карадайъ.

В кратък разбор на личностните си качество той отбелязва, че като всеки човек също допуска грешки. "Въпросът е в това до колко можеш да видиш своите грешки, да ги анализираш, да ги признаваш и да се учиш от своите грешки. Мога да кажа, че съм благодарен на своите грешки на възможността да се уча от тях. Благодарен съм и на тези, които ми показваха грешките и така трябва да бъде.", посочва преизбраният лидер на ДПС

По време на конференцията бе избран и състава на Централния съвет.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ