Над 4000 подписа внесе в ЦИК Инициативният комитет за регистрацията на Радев за изборите

Над 4000 подписа внесе в ЦИК Инициативният комитет за регистрацията на Радев за изборите

Над 4000 подписа внесе в ЦИК Инициативният комитет за регистрацията на Радев за изборите

4275 подписа внесоха днес в ЦИК от Инициативния комитет, който издига президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат. Документите за регистрацията бяха внесени от съпредседателите на Инициативния комитет Анна Заркова, Цветеслава Гълъбова и Йордан Камджалов, придружени от членове на комитета. От Инициативния комитет обявиха, че щe водят положителна кампания, без компромати и че целта им е победа още на първия тур. 

"Очакваме победа още на първия тур. Залогът на тези избори е голям", коментира Анна Заркова пред журналисти. По думите й, разделителната линия не е между партиите и партийците, а между клиентелата на корупцията и между нейните противници.

"Тук победата е предизвестена, победата е на страната на българите, които си искат държавата. Въпросът е да не я бавим, да я доживеят нашите майки, те са я заслужили с труда си, както сме заслужили ние, както и децата ни, с чиито таланти сега се гордеят в чужди държави. Преди пет години избрахме достоен и смел президент и бихме искали да имаме такъв президент и в следващите пет. Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите и поиска една по-справедлива България. Той води много битки за нас и наш ред е да застанем зад него сега", каза Заркова.

Те ни обединиха, обединиха нас българите в борбата ни за справедливост, за отстояване на демократични ценности и за държавност", заяви Цветеслава Гълъбова - съпредседател на Инициативния комитет.

Д-р Цветеслава Гълъбова заяви, че подкрепя Румен Радев и Илияна Йотова, защото те са обединили българите в борбата за справедливост, отстояване на демократичните ценности и за държавност. "Подкрепих ги, защото те показаха, че един политик може и трябва да бъде държавник, и защото изпълняват своя най-висш човешки дълг - работа за Родината и народа си. Румен Радев и Илияна Йотова дадоха нов тон в политиката и ще продължат да го спазват", каза тя. 

"България повече от всякога има нужда от стабилност", каза Йордан Камджалов. Той посочи, че харесва човешките качества на Румен Радев, и допълни, че имаме нужда от хуманен президент и от хуманност в българското пространство. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ