Радев с обръщение към народа и към парламента днес

Радев с обръщение към народа и към парламента днес

Радев с обръщение към народа и към парламента днес

Президентът Румен Радев ще направи днес обръщение към народа и Народното събрание, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Румен Радев ще говори при откриването на новата сесия на Народното събрание. Заседанието ще започне от 9.00 часа. По традиция парламентарните групи също ще направят програмни изявления за началото на есенния политически сезон. 

В двата работни дни проектопрограмата на парламента предвижда прекратяване на пълномощията на народния представител от "БСП за България" от Враца Иван Генов, който вчера е депозирал оставката си.

В проекта на дневен ред е второто четене на промени в Закона за измерванията, първото четене на изменения в Закона за електронните съобщения и Годишният доклад за младежта за 2018 г.

На 5 септември се предвижда парламентът да разгледа ветото на президента върху промените в Закона за военното разузнаване. След това депутатите ще обсъдят на първо четене два законопроекта за изменение на Закона за лова и опазване на дивеча. В четвъртък от 11.00 часа е насрочен парламентарен контрол.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ