Стефан Данаилов запя от радост

Стефан Данаилов запя от радост

"Мама, я льотчика люблю", запя в ефира на Нова телевизия Стефан Данаилов - една от основните фигури в инициативния комитет, издигнал ген. Радев за президент. "Много хубава песен", заключи доволно той. Данаилов честити "Румене, Илияна - честито! Стягайте се за работа!"

Голямата преднина на Радев според Данаилов е израз на протестен вот. "Хората изпитват неудовлетвореност и гласуваха за човек, който не е от статуквото.", отбеляза той и подчерта, че от самото начало е вярвал в победата на издигната от иницативния комитет президентска двойка.

"Генералът (бел.ред. Румен Радев) пада малко катил. Той не е от тия дето казват "Да, да добре". Подлага всичко на съмнение и това е много хубаво. Ген. Румен Радев не е руска кандидатура. Иначе аз, като известен русофил, щях да знам.", сподели във видимо добро настроение Данаилов.

Според него, този парламент не е в състояние да излъчи следващо правителство ако кабинетът на ГЕРБ даде оставка. И се обърна към премиера с думите: "Бойко, когато аз съм бил по телевизиите, ти не си знаел какво е тв студио. Да не ти дава Господ да преживяваш това, през което съм минал в последните години, но искам да те питам, как мислиш, един ден, когато си на 74 години и си седиш вкъщи, дали и при теб ще има репортери да те интервюират?!"





 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ