ВОЛЯ и НФСБ ще се явят в коалиция на изборите на 4 април

ВОЛЯ и НФСБ ще се явят в коалиция на изборите на 4 април

ВОЛЯ и НФСБ ще се явят в коалиция на изборите на 4 април

ВОЛЯ и НФСБ ще се явят в коалиция на предстоящите парламентарни избори, насрочени за 4 април. Те обявиха партньорството си на съвместен брифинг днес. 

"Обявяваме създаването на "Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ". Двете партии имат много общи цели, за това очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ да участваме в следващото управление и да ги реализираме", обяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. 

"Мога да потвърдя категорично, че в моменти на криза държавата има нужда от единение. Ние сме един такъв пример днес на обединение, а не на разединение и то върху принципна база", каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов. 

Той маркира трите основни приоритета, по които до момента са работили от НФСБ и изрази надежда те да бъдат приети и от "Воля" и да станат една обща програма за действие. "Тези три приоритета са на първо място, категорично повишаване на доходите на българските граждани и възстановяването и развитието на икономиката. Вие знаете, че изпълниме своето предизборно обещание за минимална пенсия от 300 лв., която даже в момента е 350 лв. с добавката. Ще работим за равноправна конкурентна среда в бизнеса, облекчаване на админстративните тежести и режими и борбата с монополите и олигархичните зависимости", поясни Симеонов.

"Ние сме рамо до рамо с НФСБ, защото 100 % подкрепяме техните приоритети. Те са част и от нашата програма. Това е и гръбнакът на патриотичното обединение е работа в полза на хората", каза лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. И добави, че сред приоритетите на ВОЛЯ са борба с картелите, справедливи цени на горивата, както и безплатни лекарства за българските пенсионери над 65-годишна възраст. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ