„Вот на недоверие за намерения?”, чуди се Цветанов

„Вот на недоверие за намерения?”, чуди се Цветанов

„Вот на недоверие за намерения?”, чуди се Цветанов

За първи път в историята на парламентаризма БСП внесе вот на недоверие заради намерения. Благодаря им за това, но обсъждането продължава и още нямаме решение на МС, което да бъде внесено в парламента и да има дебат по него. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в дебатите по вота на недоверие на БСП за здравеопазването.

Цветанов благодари на депутатите от БСП, че днес са на работа в парламента, където е мястото за дебатите.

БСП никога не са давали алтернатива или решение на поставените въпроси, а ГЕРБ и правителството решават проблемите, коментира Цветанов.

Той напомни, че на 29 юли парламентът е задължил МЗ да даде моделите за реформа в срок до 30 септември. И можем да поздравим министърът, че го спази и моделите се обсъждат. Несериозно е да си твърди, че няма диалог, допълни шефът на ПГ на ГЕРБ.

Темата за здравеопазването не е на една политическа сила, а всички ние трябва да участваме активно, като участници в този НС, и да подкрепим всяко добро предложение, допълни Цветанов.

Изборите са демократичния начин, по който гражданите дават своя вот, не можете да сте алтернатива, критикува той БСП, цитиран от „ Ако имахме 7 последователни години, днес нещата щяха да са по-различни, каза той, на часа”помняйки за правителството на "Орешарски".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ