Коледният камион на Coca-Cola се завръща за празничната кампания на бранда

Тази Коледа най-ценният подарък си ти! - ни казва Coca-Cola, която стартира традиционната за това време на годината глобална коледна рекламна кампания. Идеята на видеото е днасърчи хората да бъдат истински един с друг в безпрецедентните времена, които преобразиха начина ни живот, общуването, както и представите за споделеност и заедност. И, въпреки извъндредната ситуация, брандът не пропуска да включи емблематичния си коледен камион в кампанията.

Режисирана от носителя на Оскар Тайка Уайтити и създадена от Wieden+Kennedy London, лентата разкрива магията на Коледа в изпълнен с надежда разказ за безусловната бащинска любов и пътешествието на един мъж, който иска да сбъдне коледната мечта на дъщеря си.

Коледната кампания напомня, че магията е в свързването между хората и че най-големият подарък, който може човек да даде е самият той. Тя допълва богатото наследство на марката от емблематични коледни кампании и отново ще се видим, че Дядо Коледа има важна роля в сбъдването на празника.

[[{"fid":"363695","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1080,"width":1920,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Рекламата надгражда скорошната кампания „Отворени като никога преди“ – първата за марката, откакто пандемията от Covid-19 промени света. Тя беше създадена в името на новите възможности, открити като последица от оставането в къщи и призив хората да оценят всичко, което имат около себе си.

„2020 г. беше трудна година за много от нас и предстоящите Коледни празници ще бъдат още по-специални и смислени. Coca-Cola празнува Коледа с реклама, посветена на празника, от 20-те години на миналия век и в нея винаги има послание за единство и създаване на специални моменти. Тазгодишната реклама отразява истинската магия на Коледа – благодарността ни към близките, чувството за общност и нуждата ни да се посветим на близките си тази Коледа, като не просто присъстваме, а сме истински заедно, независимо дали виртуално или физически“, сподели Светлана Димитрова, Старши бранд мениджър на Coca-Cola за България.

Рекламата ще се излъчва в 91 държави от началото на ноември, като изпраща послание за надежда и оптимизъм за човешкия дух в настоящото време на предизвикателства. Тя ще бъде представена в дълга форма от 2 минути и 30 секунди, 60-секундна версия, както и по-къси спотове – по 20 и 30 секунди.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Доц. Кунчев: За последния месец има 7 пъти нарастване на заболеваемостта от COVID-19
bTV се разделя с Антон Хекимян
Канада обяви помощ за Украйна за около 480 млн. долара
Бойко Борисов: Шансовете на Антон Хекимян са огромни, може да победи на първи тур
Джейми Даймън: Светът може да не е подготвен за най-лошия сценарий с лихвите на Фед
Денков: Пълното ни интегриране в европейските и евроатлантически структури е основна цел за кабинета
Спад на борсите в Европа на фона на повишената доходност на облигациите*
Финансовото министерство предлага връщане на ДДС от 20% за ресторантьорите
Всеки четвърти българин пропуска годишните профилактични прегледи
Обявен за убит руски адмирал участва в заседание на висши военни
Времето: Есента настъпва, ще бъде слънчево и топло
ЕС отново налага глоба от 400 млн. долара на Intel за злоупотреба с пазарна сила
ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
Дванадесет страни ще имат допълнителни места в следващия Европейски парламент
Цените на зърнените стоки по световните борси се понижават