"Ще си дойдеш ли за Коледа?" - новата космическа реклама на Macy's

Едни от най-дългоочакваните реклами започват да се появяват. Големите вериги магазини стартират с представянето на тазгодишните си кампании за Коледа.

Американският бранд Macy's е един от една от тези вериги. Той излъчи новата си реклама за предстоящите празници. Традиционно, целта е "да бъдат стоплени сърцата" и да се разкаже приказка. В случая на Macy's през 2018 г., това е приказката за една майка астронавт в Космоса, която се свързва с дъщеря си и съпруга си преди Коледа. Тя не може да се прибере при тях, на Земята.

Видеото показва Съни - играчка от картонени кутии, която дъщерята е подарила на майката преди заминаване и майката я е отнесла в Космоса. Преди Коледа майката с изненада открива, че Съни съдържа нейния коледен подарък - преспапие. 

Macy’s посочва, че 60-секундният спот, създаден от рекламна агенция BBDO New York, ще се излъчва в телевизионния ефир на Щатите и в социалните платформи. Съни ще бъде основен герой на коледната кампания на веригата тази година, с поява по време на Деня на благодарността в САЩ. Магазините ще предлагат и плюшена играчка Съни. 

Допълнителни рекламни инициатива на компанията включват 30-секундни спотове за предлаганите от нея парфюми, бижута и модно облекло, от 18 ноември нататък. 

Дигиталните инициативи ще включват и сменящи се снимки с допитвания в Instagram - наръчници за подаръци, даващи на потребителите идеи какво да подарят на близките си, на базата на няколко прости въпроса. 

Ето и рекламата. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ