Стопани осиновяват кученца онлайн

Освен за осъществяване на видео конференции, отскоро платформата Zoom има още едно приложение – осиновяването на домашни любимци. Идеята е на компанията за кучешка храна Pedigree, която заедно си партнира с Хуманната асоциация на град Нашвил, за да осигури на ентусиазирани стопани възможност да си изберат нов другар изцяло онлайн.

В три дена от месец май всеки ще може да се включи във виртуална среща с кученца за осиновяване. Всички разходи по този процес, включително и за оборудване на приюта, от който са животните, се поемат от бранда, предаде Marketing Dive.

За Pedigree това е възможност да изгради лоялност и разпознаваемост сред потребителите, както и да събере основна демографска информация – локации и имена. С проекта е ангажирано подразделението на творческата агенция BBDO в Ню Йорк. Екипът е разработил специален уебсайт за събитието.

От началото на извънредното положение се наблюдава скок на осиновяването на животни – някои приюти дори останаха напълно празни за първи път от създаването си.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ