Столичният зам.-кмет по екология напуска

Столичният зам.-кмет по екология напуска

Столичният зам.-кмет по екология напуска

Столичният зам.-кмет по екология Йоана Христова е подала оставка по лични причини. Това съобщи кметът Йорданка Фандъкова в пост на страницата си във Фейсбук.

"Уважих молбата за напускане на зам.-кмета по екология Йоана Христова. Това е стара тема. Знам как ще се тълкува сега. Но искам да ви кажа, че тя има желание да бъде освободена още от миналата година по дълбоко лични причини, които аз уважавам.", пояснява Фандъкова. "Молбата й е от месец февруари и тече 3-месечно предизвестие. Бях я помолила да остане, докато успеем да се ориентираме в тази криза, да подготвим дейностите по почистване и по озеленяване. Благодарна съм й изключително много. Няма никаква друга причина за нейното напускане освен нейното лично желание и то много отдавнашно. И съм й искрено благодарна, че остана толкова време, колкото я бях помолила, за да не спира работата", коментира столичният кмет.

До десетина дни тя ще представи новият зам.-кмет по екология на София. Фандъкова уточнява, че към момента има няколко варианта, които обмисля.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ