Затварят изцяло пътя София – Перник край Владая

Затварят изцяло пътя София – Перник край Владая

От 9 до 22 часа днес ще бъде спряно движението по пътя София - Перник в отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево. Ще се пропускат само автомобилите със специален режим на движение. В 900-метровия участък ще се полага последният асфалтов пласт и това налага пълното спиране на трафика.

Превозните средства се насочват по автомагистрала „Люлин“, а като алтернативен обходен маршрут леките автомобили могат да ползват и третокласния път Суходол - Мало Бучино - Голямо Бучино - Перник.

Продължава ремонтът на 600-метровия участък от края на четирилентовото платно до входа за Владая. В тази отсечка и днес от 9 до 17 часа автомобилите ще се движат в една лента във всяка посока. След 18 часа ще има две ленти за Перник и една за София.

Движението в платното за София при 9-ти километър на автомагистрала „Люлин“ беше възстановено вчера, след като от юни досега се осъществяваше двупосочно в платното за Перник, припомня Дарик. Причината за ограничението бяха аварийно-възстановителни дейности по укрепване на ската в близост до магистралата.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ