Безплатни разговори и мобилен интернет за феновете на ЦСКА от Мтел

Безплатни разговори и мобилен интернет за феновете на ЦСКА от Мтел

Безплатни разговори и мобилен интернет за феновете на ЦСКА от Мтел

Феновете на ЦСКА ще могат да разговарят помежду си безплатно с нови промоции от Мтел специално за привържениците на футболния клуб. От септември, телекомът е генерален спонсор на „армейците“.

Почитателите на отбора могат да ползват неограничени разговори помежду си в специално създадената фен група. За да се включат в нея, те трябва да попълнят специална декларация, която могат да намерят на сайта на Мтел или на ЦСКА, или във всеки магазин на Мтел и Близу. След като я попълнят, феновете могат да отидат във всеки магазин на Мтел или blizoo и да изберат най-подходящия за тях план Мтел безкрай. Чрез него могат да се възползват от до 15 000 MB неограничен мобилен интернет на максимална скорост и безплатен трафик към сайта на ЦСКА.

Допълнително, феновете на „армейците“ ще могат да получават последните новини около своя любим клуб чрез безплатни SMS известия. Те се активират с безплатен SMS с текст „CSKA“ на номер 1230, след което привържениците ще получават до две безплатни текстови съобщения на ден с последните актуални новости около отбора. За най-запалените фенове на отбора Мтел предоставя услуга с още повече ексклузивни новини, за която привържениците на ЦСКА ще могат да се абонират с ключова дума “FEN” на 1230.

Друга възможност, която Мтел предоставя за феновете на армейците, са безплатни мелодии Musicall. Привържениците ще могат да избират измежду песните на любимия им клуб, които да звучат, докато им звънят техни познати.

Феновете на ЦСКА също така ще могат да купуват билети за мачове на отбора, както и артикули от онлайн фен магазина с намаления чрез лоялната програма Мтел клуб.  Почитателите на червения отбор могат да проверяват за всички актуални промоционални оферти за фенове на сайтовете на Мтел и на ЦСКА.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ